Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Om Nom Bounce

Het is tijd om terug te vechten in Om Nom Bounce! Er wachten veel monsters op je in dit schattige en uitdagende Om Nom-spelletje.

Om Nom’s vrienden zijn ontvoerd door de mysterieuze, maniakale en ronduit gemene Spider Wizard! Nu zijn zijn monsterlijke volgelingen helemaal op hol geslagen in dit schattige actiespelletje. Werk samen met Om Nom terwijl hij het tegen ze opneemt met een zeer krachtig wapen. Wat dat is? Nou, het is snoep!

Ja, dat lees je goed. Deze handlangers kunnen absoluut niet tegen snoep. Sluit je aan bij Om Nom terwijl hij ze aanvalt met pepermuntjes en andere zoetigheden. Er zijn ook genoeg boosters die hij kan verzamelen. Zorg er wel voor dat je zijn HP in de gaten houdt tijdens dit epische avontuur. Sommige van die volgelingen kunnen krachtige projectielen naar hem gooien!

Hoe speel je Om Nom Bounce?

Om Nom Bounce is een turn-based mik- en schietspelletje waarin Om Nom zijn vijanden bestookt met snoep terwijl ze langzaam op hem af komen. Elk stuk snoep kan over het bord stuiteren en vijanden meerdere keren raken. Het doel is om alle vijanden van Om Nom in elk level te verslaan voordat ze hem onderaan het scherm bereiken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om snoep te gooien.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Om Nom Connect: Classic
  2. Adam and Eve: Golf
  3. Superhero League Online
  4. Bubble Shooter Pro

Wie is de maker?

Om Nom Bounce is gemaakt door ZeptoLab.