Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Duik in een wereld vol spanning en opwinding in Parking Fury 3D: Bounty Hunter. Het is een geweldig parkeerspelletje, maar dat is nog maar het begin!

Je staat op het punt een van de beste autodieven van de stad te worden. Helaas weet elke agent binnen een straal van honderd kilometer alles over jou en je reputatie in dit intense racespelletje.

Kun jij een heleboel dure voertuigen stelen en ze naar de inleverpunten brengen zonder dat de autoriteiten je pakken? Oh, nog één ding: je klanten betalen niet als de voertuigen te beschadigd zijn, dus wees voorzichtig!

Hoe speel je Parking Fury 3D: Bounty Hunter?

Parking Fury 3D: Bounty Hunter is een spannend actiespelletje. Steel auto's en rijd ze naar de afgesproken locaties om een bom duiten van je klanten te ontvangen. Maar kijk uit! De politie is ook naar je op zoek.

Spelbediening

  • PIJL-OMHOOG of W om te versnellen.
  • PIJL-OMLAAG of S om achteruit te rijden.
  • PIJL-LINKS of A om naar links te gaan.
  • PIJL-RECHTS of D om naar rechts te gaan.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te remmen.
  • DRUK OP CTRL om in de auto te stappen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens! 

  1. Parking Fury 3
  2. Madalin Stunt Cars 2
  3. Drag Racing Rivals
  4. Gear Race 3D