Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rhino Rush Stampede

Er valt heel wat lekker fruit en heerlijke groenten te verzamelen in Rhino Rush Stampede! Hoeveel neem jij mee terug naar je dorp in dit schattige hardloopspelletje?

Werk samen met een neushoorn die graag rent in dit leuke en uitdagende racespelletje. Hij staat te popelen om een heleboel fruit en groenten te pakken en dwars door houten kisten te rammen, maar hij zal heel wat stevigere obstakels moeten zien te vermijden.

Zo moet de neushoorn over rivieren springen, over stekelige planten stuiteren en her en der oppassen voor een boos gordeldier. Er zijn ook supercoole spullen en andere dieren die hem zullen helpen tijdens zijn reis. Hij kan grotere afstanden afleggen als hij een jeep of een vriendelijke draak vindt!

Hoe speel je Rhino Rush Stampede?

Verzamel een heleboel eten als de neushoorn door een jungle vol gevaren racet in dit eindeloze hardloopspelletje. Hij kan ze inruilen voor extra voorraden, voertuigen en zelfs gekke hoedjes tussen de levels door.

Spelbediening 

  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • PIJL-OMLAAG om te sprinten.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens! 

  1. Rodeo Riders
  2. Go Go Panda
  3. Tomb Runner
  4. Uphill Rush 8

Wie is de maker?

Rhino Rush Stampede is gemaakt door Xform.