Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rich Huat

Huat wil een hele beroemde en rijke chef-kok worden. Stap aan boord van deze onderzeeër als hij aan een fantastisch onderwateravontuur begint inRich Huat.

Hij is op zoek naar heerlijke vis en andere zeewezens die hij mee terug aan wal kan nemen om in zijn sushizaak te serveren. Help hem om ze in groepjes van drie of meer te verzamelen in dit 3-op-een-rijspelletje. Hij zal echt indruk op zijn gasten maken, en daarbij heel wat geld verdienen, als hij er een heleboel verzamelt!

Zoek je nog meer geweldige puzzelspelletjes? Probeer dan Bear Boom, Back to Candyland 5: Choco Mountain en Tiles.

Speluitleg

Rich Huat is een drie-op-een-rij spelletje. Sluit je aan bij de ambitieuze Huat als hij op zoek gaat naar lekkere vis, inktvis en andere zeedieren die hij in zijn sushizaak kan gebruiken. Je moet de identieke soorten in groepjes van drie of meer plaatsen om ze van het bord te verwijderen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identieke dieren te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om ze te bewegen en in groepjes van drie te plaatsen.

Wie is de maker?

Rich Huat is gemaakt door de SUCCESS Corporation.