Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Run of Life 3D

Maak je klaar voor een tikkeltje ongewone wedstrijd in Run of Life 3D. Weet jij de finish te halen in elk level van dit racespelletje?

Je zult letterlijk moeten racen voor je leven terwijl je verschillende obstakels probeert te overwinnen, die je ofwel ouder of jonger zullen maken in dit hardloopspelletje. Probeer gezonde items te verzamelen en verraderlijkere items zoals junkfood en gevaarlijke trappenhuizen te ontwijken terwijl je de finish probeert te bereiken.

Hoe speel je Run of Life 3D?

Overleef jij het en haal je het einde van elk level in dit knotsgekke vaardigheidspelletje? Vermijd objecten zoals trappenhuizen en calorierijk voedsel waardoor je vroegtijdig veroudert. Je doel is om zo jong mogelijk te zijn als je eenmaal de finish in elk uitdagende level hebt bereikt.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens.

  1. Mermaids Tail Rush
  2. Arrow Challenge
  3. Blob Giant 3D
  4. Fail Run Online

Wie is de maker?

Run of Life 3D is gemaakt door YAD.