Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Santa Christmas Delivery

Het wordt een drukke nacht in Santa Christmas Delivery! Hoeveel cadeautjes kun jij bezorgen in dit uitdagende kerstspelletje?

Er is een mysterieuze bandiet in de lucht boven dit kleine stadje gesignaleerd. Hij heeft zijn eigen vliegende slee en is vastbesloten om Kerstmis te verpesten in dit actiespelletje! Wie dit ook is, hij is heel gemeen en stopt pas als de kerstman crasht. Werk samen met de kerstman terwijl hij cadeautjes bezorgt, de bandiet ontwijkt en onderweg geld en upgrades pakt.

Hoe speel je Santa Christmas Delivery?

Santa Christmas Delivery is een leuk een feestelijk avonturenspelletje. Help de kerstman een sinistere saboteur met een vliegende slee te ontwijken terwijl hij de cadeautjes probeert te bezorgen.

Spelbediening

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN om de slee van de kerstman te bewegen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om een snelheidsbooster te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze fantastische online spelletjes ook eens! 

  1. Santa or Thief
  2. Conduct THIS
  3. Penguin Diner
  4. Delivery Racer

Wie is de maker?

Santa Christmas Delivery is gemaakt door Vitality Games.