Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Santa's Magic Christmas

Kun jij een handje helpen in Santa’s Magic Christmas? Een heleboel cadeaus van de kerstman zijn verdwenen in dit eenvoudige en leuke combinatiespelletje.

Ze zijn op de een of andere manier vermengd geraakt met een partij magische kerstversieringen. Je moet de versieringen blijven combineren en ze van het bord verwijderen totdat je de ontbrekende cadeaus vindt. Er zijn ook een heleboel boosters die je kunt gebruiken in elk spannende level van dit puzzelspelletje voor alle leeftijden.

Hoe speel je Santa’s Magic Christmas?

Santa’s Magic Christmas is een uitdagend kerstspelletje. Plaats identieke decoraties in groepjes van drie of meer om ze van het bord te verwijderen. Je doel is om drie ontbrekende kerstcadeaus te vinden en ze aan elkaar te koppelen. Als je dat hebt gedaan, mag je door naar het volgende level.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar feestelijke spelletjes spelen die geweldig zijn voor de feestdagen? Check dan deze!

  1. Snow Rider 3D
  2. Cookie Crush: Christmas Edition
  3. Kris-Mas Tiles
  4. Yummy Tales

Wie is de maker?

Santa’s Magic Christmas is gemaakt door Inlogic Software.