Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sky Roller

Lukt het jou om de eindstreep te bereiken in Sky Roller? Trek wat rolschaatsen aan en begin te rollen in dit uitdagende en leuke skatespelletje.

Helaas bevindt elke track zich hoog in de lucht. Erger nog, ze zijn bezaaid met verschillende obstakels. Jij moet ze ontwijken terwijl je de finish in elk level van dit actiespelletje probeert te bereiken. Er zijn ook een heleboel diamanten die je onderweg kunt verdienen. Zorg dat je die inruilt voor andere rolschaatsen.

Hoe speel je Sky Roller?

Vermijd de obstakels terwijl je elk level van dit sportspelletje probeert te voltooien. Je zult je benen op de juiste momenten moeten bewegen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om de obstakels te ontwijken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Train
  2. Super Slope Game
  3. Flip Master
  4. High Pizza

Wie is de maker?

Sky Roller is gemaakt door 2Play.