Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

SmileyWorld Match

SmileyWorld Match is een match-3 spelletje waarbij je combinaties maakt door drie of meer van dezelfde Smileys op een rijtje te zetten. Verzamel de nootjes en het fruit, snoei het gras, en speel de vergrendelde stenen weg in dit vrolijke spelletje.

Hoe speel je SmileyWorld Match?

In dit puzzelspelletje is het doel om Smileys van plek te laten wisselen zodat er telkens drie of meer van dezelfde soort op een rijtje komen te staan. Je kunt twee grappige gezichtjes die naast elkaar liggen van plek laten wisselen, zo lang dit meteen een geldige combo oplevert.

In elk level moet je een bepaalde opdracht volbrengen. Soms moet je bijvoorbeeld een bepaald aantal van een of meerdere soorten Smileys verzamelen. In andere levels moet je juist de snoepveters doorknippen, of voorwerpen naar de onderste rij van het bord verplaatsen.

De icoontjes die je op de kaart ziet geven aan wat voor soort opdracht je in elk level moet uitspelen. Dit staat ook naast het bord aangegeven. Sommige hindernissen kun je van het bord spelen door op de stenen ernaast combo’s te leggen. 

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen, of tik op touchscreen de icoontjes aan met je vinger
  • Verplaats een icoontje door het naar een vakje ernaast te verslepen
  • Als deze zet een geldige match-3 combo oplevert, zullen de icoontjes van plek wisselen

Soortgelijke spelletjes

Als je dit match-3 spelletje leuk vindt, probeer dan ook eens deze soortgelijke games uit onze verzameling gratis online spellen:

  1. SmileyWorld Bubble Shooter
  2. Candy Riddles: Free Match 3 Puzzle
  3. Treasures of the Mystic Sea
  4. Tropical Merge

Wie is de maker van SmileyWorld Match?

SmileyWorld Match is gemaakt door SmileyWorld.