Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire Daily Challenge

Solitaire Daily Challenge is een patience spelletje met elke dag een nieuw spel op de kalender. Speel alle rondes uit en verdien kroontjes om de maandelijkse cup te winnen.

Hoe speel je Solitaire Daily Challenge?

Patience wordt ook wel Klondike solitaire genoemd. In dit spel wordt een enkel pak van 52 kaarten opgedeeld in zeven kolommen. De laatste kaart is telkens met het plaatje naar boven gedraaid.

In deze kolommen kan de speler de kaarten in aflopende volgorde leggen (van Koning tot Aas). De rode en zwarte kaarten moeten om en om komen te liggen.

Zoek de Azen en leg ze op de basisstapels (de zogeheten “foundations”). Hier moet je de kaarten juist per symbooltje op kleur sorteren. Dit keer stapel je ze in oplopende volgorde, dus van Aas naar Koning.

In dit spel werk je steeds drie kaarten tegelijk van de stapel. Als de stapel op is, kun je op het lege vakje tikken om de overgebleven kaarten weer om te draaien.

Spelbesturing

  • Klik en sleep de kaarten om ze te verplaatsen
  • Op touchscreen apparaten kun je ze aantikken en met je vinger verslepen
  • Tik op een kaart om deze naar de basisstapels te verplaatsen

Games die lijken op Solitaire Daily Challenge

Als je dit spel leuk vindt en op zoek bent naar soortgelijke spellen, ga dan eens langs bij onze kaartspellen pagina, of neem een kijkje naar onze grote verzameling bord- en kaartspellen.

Wie is de maker van Solitaire Daily Challenge?

Solitaire Daily Challenge is gemaakt door Agame.

Wanneer werd Solitaire Daily Challenge voor het eerst uitgebracht?

Deze HTML5-versie voor web en mobiel werd uitgebracht op 23 juni 2023.