Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Stall Life Simulation

Stall Life Simulation is een simulatiespel waarin je begint met een handjevol marktkramen en uiteindelijk een miljardair kunt worden.

Hoe speel je Stall Life Simulation?

Gebruik het geld dat je met je marktkraampjes verdient om te investeren in nieuwe winkeltjes en upgrades om de verkoop te stimuleren. Je kunt nieuwe eetkraampjes openen, kleding verkopen, entertainment bieden en nog veel meer. Telkens als de groene balk boven een kraampje vol is, wordt het geld naar je overgemaakt.

Je hebt een takenlijst die je kunt afwerken om bonussen te verdienen. Investeer ook in multipliers om je inkomen te verhogen en steeds meer loon binnen te harken. Verken nieuwe markten waar meer winst te behalen valt. Natuurlijk is geld niet het ultieme doel: keer terug naar je dorpje en knap daar de vervallen huisjes en boerderijtjes op zodat iedereen mee kan profiteren van jouw succes. 

Door geld en tijd terug te geven aan het dorp waar je vandaan komt en te doneren aan goede doelen zal je reputatie stijgen en iedereen zal je als een held ontvangen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen 
  • Tik op de knoppen om de verschillende investeringsopties en bonussen te bekijken

Speel games die lijken op Stall Life Simulation

Als je (markt) simulatie spelletjes zoals deze game leuk vindt, kun je ook Idle Start-Up Tycoon proberen. Of word een scheepsmagnaat in Cargo Ship.

Bekijk ook het volledige overzicht van games op onze idle-spelletjes pagina.

Wie is de maker van Stall Life Simulation?

Stall Life Simulation is gemaakt door YAD. 

Wanneer werd Stall Life Simulation voor het eerst uitgebracht?

Dit simulatiespel kwam uit op 5 oktober 2023.