Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Stickman Epic

Stickman Epic is een platform-avonturenspel waarin je de ninja-stickman moet helpen zombies en andere monsters te verslaan in een Minecraft-achtige wereld.

Hoe speel je Stickman Epic?

Ga op avontuur en zoek naar edelstenen en goud. Hiermee kun je items in de winkel vrijspelen als je weer thuis bent. Tik op het schatkistje in je huis om de voorwerpen te gebruiken die je hebt gekocht.

Die spel bevat 15 platform-levels met in totaal 6 pittige eindbazen. Rust je held uit met maar liefst 72 coole items om uit te kiezen en stel je ultieme gevechtsharnas samen.

Gebruik je ninja-moves om de zombies stuk te schoppen en slaan. Vind de schatkisten, passeer de checkpoints en bereik het magische portaal aan het einde van elk level. Verslagen vijanden laten ook nog eens buit vallen die je kunt pakken. Pas op voor afbrokkelende stenen, de lava en andere gevaren!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te scrollen en het dorp te verkennen
  • In de levels gebruik je de pijltjestoetsen om te rennen en te springen
  • Gebruik de spatiebalk om te springen - tik twee keer om een dubbele sprong te maken

Speel andere games zoals Stickman Epic

Neem een kijkje bij onze verzameling platformspelletjes om meer van dit soort games te spelen, of kijk wat we zoal hebben staat in onze stickman spelletjes catalogus voor meer vechtkunst-avonturen met stokpoppetjes.

Wie is de maker van Stickman Epic?

Stickman Epic is gemaakt door GamePush.

Wanneer werd Stickman Epic voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 13 december 2023.