Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Stickman Ragdoll Playground

Stickman Ragdoll Playground is een ragdoll spelletje waarin je het stokfiguurtje door een reeks ruimtes vol trappen en andere gevaren kunt smijten. Probeer maximale schade aan te richten.

Hoe speel je Stickman Ragdoll Playground?

Mik het stokfiguurtje door een reeks ruimtes. Je kunt allerlei kamers vrijspelen die vol zitten met dynamiet, sloopkogels en andere gevaarlijke voorwerpen. Het doel is om zoveel mogelijk schade aan te richten terwijl je de munten verzamelt en de bommen laat ontploffen.

Dit ragdoll stickman spelletje bevat 22 dodelijke testkamers. Je kunt ook verschillende voertuigen op het level loslaten, een helikopterhelm opdoen om te vliegen, of magneten gebruiken om de muntjes naar je toe te trekken.

Aan het einde van elk level zie je een totaaloverzicht van de schade die je hebt aangericht. Hoe meer schade, hoe meer punten!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op de groene knop om je stickman te gooien
  • Houd de knop ingedrukt om de kracht te bepalen

Speel meer online spelletjes die lijken op Stickman Ragdoll Playground

Als je dit spelletje leuk vindt, dan hebben we nog een hele verzameling andere stickman ragdoll spelletjes die je kunt proberen. Speel bijvoorbeeld Hanger en kijk hoe lang jouw slingerende stickman de cirkelzagen kan ontwijken. Schop het poppetje weg in Super Buddy Kick, of voer allerlei andere Stickman Ragdoll Physics experimenten uit.

Wie is de maker van Stickman Ragdoll Playground?

Stickman Ragdoll Playground is gemaakt door No.

Wanneer werd Stickman Ragdoll Playground voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 30 januari 2024.