Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tasty Match

Neem een hap uit Tasty Match! Hoe snel kun jij alle lekkere snoepjes en snacks met elkaar verbinden in dit leuke Connect spelletje?

Op de speelstenen staan allerlei cupcakes, ijslolly’s, koekjes en andere zoete hapjes. Combineer ze met elkaar in dit kleurrijke verbind spelletje. Zoek de gelijke stenen en maak er paren mee om ze van het bord te spelen.

Hoe speel je Tasty Match?

In dit smakelijke puzzelspelletje kun je telkens twee gelijke stenen met elkaar verbinden. Zoek de identieke toetjes en cakejes bij elkaar en speel ze van het bord om meer ruimte te maken voor nieuwe combo’s. Je kunt de stenen alleen met elkaar verbinden als de lijn die er tussen loopt maximaal twee bochten hoeft te maken. Deze lijn verschijnt vanzelf heel eventjes in beeld wanneer je op twee speelbare stenen tikt.

In ieder level kun je sterren verzamelen. Je kunt deze sterretjes later gebruiken om de schatkisten te openen en speciale bonusvoorwerpen te winnen. Kom je er even niet meer uit, tik dan op het vergrootglas om een hint te ontvangen. Je kunt de stenen ook door elkaar schudden door op de Shuffle-knop te drukken en nieuwe combo’s mogelijk te maken.

Spelbesturing

  • KLIK MET LINKS om de stenen te selecteren en van het bord te spelen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze match-3 puzzelspelletjes:

  1. Garden Tales 2
  2. Puppy Blast
  3. Fish Story
  4. Hawaii Match 3

Wie is de maker van Tasty Match?

Tasty Match is gemaakt door OOO Z-Media.