Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tile Guru Match Fun

Tile Guru: Match Fun is een mooi geanimeerde triple-match game. Vind jouw eigen zenmomentje en speel het bord leeg door steeds drie identieke stenen bij elkaar te zoeken.

Hoe speel je Tile Guru: Match Fun?

In dit puzzelspel is het de bedoeling dat je alle gestapelde stenen weg speelt. Kies de speelstenen die op het scherm liggen en plaats ze in het bakje onderaan. Je kunt ze laten verdwijnen door drie dezelfde in het bakje te doen. De volgorde van de stenen maakt daarbij niet uit.

Je kunt maximaal zoveel stenen oppakken als dat er in het bakje passen. Als je bakje vol is zonder dat er een match in zit, dan verlies je het spel.

Kijk dus goed welke stenen je nodig hebt en puzzel je een weg door de steeds ingewikkeldere opstellingen in deze match-game.

Spelbesturing

PC

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Linkermuisknop om een steen op te pakken

Mobiel / touchscreen

  • Tik de stenen aan met je vinger

Wie heeft Tile Guru: Match Fun gemaakt?

Dit spel is ontwikkeld door Clever Apps.

Meer spellen zoals Tile Guru: Match Fun

Deze gamestudio heeft nog andere leuke spellen net als Tile Guru: Match Fun. Probeer bijvoorbeeld eens The Mergest Kingdom of Tropical Merge.

Wanneer is Tile Guru: Match Fun uitgebracht?

Deze puzzelgame verscheen in september 2023 voor het eerst op onze site.