Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Toy Match 2

Toy Match 2 is een puzzelspelletje waarbij je telkens drie of meer identieke speelgoedblokjes op een rijtje moet zetten om combo’s te maken. Verzamel de juiste blokken en speel zo veel mogelijk levels uit!

Hoe speel je Toy Match 2?

In dit match-3 spelletje moet je steeds bepaalde voorwerpen van het bord spelen. Links zie je welke speelgoedblokken je moet verzamelen om het level uit te spelen. Dit doe je door met drie van dezelfde soort horizontale of verticale rijtjes te maken.

De combo’s die je maakt verdwijnen van het bord, en nieuwe blokjes vallen vanaf boven naar beneden om de verdwenen icoontjes te vervangen.

Let op, want je hebt maar een bepaald aantal zetten om de blokken die je nodig hebt te verzamelen. Linksboven, boven de puntenteller, zie je hoeveel zetten je nog over hebt.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op een blokje en sleep het naar een aangrenzend vakje om het met een ander voorwerp van plaats te laten verwisselen
  • Elke zet moet minimaal één geldige combo opleveren

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit een leuk spel? Probeer dan ook eens een van deze andere puzzelspelletjes uit onze verzameling gratis games:

  1. 1001 Arabian Nights
  2. Solitaire Story: Tripeaks 3
  3. Treasures of the Mystic Sea
  4. Tropical Merge

Wie is de maker van Toy Match 2?

Toy Match 2 is gemaakt door SoftGames. Kijk voor meer spelletjes van SoftGames op deze pagina.