Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Traffic Control

Traffic Control is een lastig behendigheidsspelletje waarin je de juiste auto's moet versnellen om ongelukken op een reeks gecompliceerde kruispunten te voorkomen.

In dit managementspelletje moet jij verkeersongelukken zien te voorkomen. De auto's draaien steeds de weg op zonder naar beide kanten te kijken. Versnel ze om botsingen te voorkomen.

Hoe speel je Traffic Control?

Tik op de juiste auto's om ze sneller te laten rijden in dit autospelletje. Wanneer het verkeer erg druk wordt, kun je op het pictogram Vertragen drukken om al het verkeer tijdelijk te vertragen, zodat je meer tijd hebt om te zien wat er gebeurt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op een auto om deze sneller te laten rijden.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk? Probeer de volgende verkeerspelletjes dan ook eens:

  1. Conduct THIS
  2. Airport Rush
  3. Madalin Stunt Cars 2

Wie is de maker?

Traffic Control is gemaakt door Inlogic Software.