Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Turd Show

Laat je artistieke kunsten zien in Turd Show! Gebruik de kwasten en andere hulpmiddelen om praktisch de perfecte poep te maken in dit ongewone ontwerpspelletje.

Je neemt het op tegen andere spelers, dus je hebt behoorlijk stinkende vaardigheden nodig om de poepjes te kopiëren die in elke ronde van dit tekenspelletje op je wachten. Zorg dat ze precies dezelfde vorm en kleur hebben. Misschien moet je ze zelfs een outfit geven!

Hoe speel je Turd Show?

Doe je best om in elke ronde het poepje te kopiëren terwijl je het opneemt tegen andere spelers. Degene die het nauwkeurigst te werk gaat, wint! Kun jij de top van het klassement halen in dit knotsgekke multiplayerspelletje?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om kwasten, accessoires en meer te selecteren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Draw Climber
  2. Gartic.io
  3. Erase It
  4. Agar.io

Wie is de maker?

Turd Show is gemaakt door Nevar Games.