Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Unsigned Int

Kun jij alles bij elkaar optellen in Unsigned Int? Kijk of je dit ongewone wiskundepuzzelspelletje onder de knie kunt krijgen!

Bestuur een genummerd blokje in elk uitdagende level van dit combinatiespelletje. Je moet de waarde boven de nul houden terwijl je deze samenvoegt met een reeks schijven verspreid over het bord. Sommige hebben positieve waarden, terwijl andere negatieve waarden hebben. Probeer ook het lastige speltype. Hierin moet je vermenigvuldigen en delen!

Hoe speel je Unsigned Int?

Blijf positief terwijl je dit wiskundespelletje speelt. Letterlijk! Je moet het nummer op je blokje boven de nul houden terwijl je het combineert met verschillende genummerde schijven op het bord. Sommigen zullen waarde toevoegen, terwijl anderen deze zullen verminderen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op een schijf om deze met je blokje samen te voegen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar leuke online spelletjes.

  1. Element Evolution
  2. Lucky Gold Piggies
  3. 2048 Merge
  4. Skydom

Wie is de maker?

Unsigned Int is gemaakt door Lof Games.