Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vector Rush

Je moet razendsnel te werk gaan in Vector Rush. Een enorme explosie staat op het punt dit gebouw en misschien zelfs de hele stad te verscheuren!

Spring uit een raam en op het dak van een nabijgelegen gebouw in dit spannende actiespelletje. Het is niet te zeggen wanneer de golf van verwoesting eindigt, dus blijf in beweging! Je moet over kloven springen en onder objecten door glijden om in veiligheid te komen. Probeer onderweg ook zo veel mogelijk verzamelobjecten te pakken. Die kun je gebruiken om een paar nieuwe trucs door mee te kopen tussen de levels.

Hoe speel je Vector Rush?

Blijf bewegen en kijk niet achterom in dit hardloopspelletje. Je moet een gigantische explosie voorblijven terwijl je probeert te overleven in elk uitdagende level.

Spelbediening 

  • KLIK MET LINKS EN BEWEEG DE MUIS OMHOOG om te springen.
  • KLIK MET LINKS EN BEWEEG DE MUIS OMLAAG om te sliden.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar spannende online spelletjes om uit te proberen.

  1. Stickman Vector
  2. Ninja Run
  3. Fun Escape 3D 
  4. Run

Wie is de maker?

Vector Rush is gemaakt door kiz10.com.