Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vegas Clash 3D

Weet jij heelhuids terug naar huis te keren in Vegas Clash 3D? Werk samen met een groep onverschrokken dieven in deze aflevering van de Clash 3D-serie.

Jij en je team zijn net een casino van Sin City binnengeslopen en hebben tonnen aan buit gepakt. Helaas werken je Elvis-vermommingen niet en heeft het personeel de autoriteiten gewaarschuwd!

Kun jij ontsnappen terwijl de politie zich naar de scène haast in dit spannende 3D-multiplayerspelletje? Dit is slechts de eerste van vele overvallen. Je kunt verschillende ontsnappingen maken en je gezondheidsmeter en wapens tussen de overvallen door upgraden.

Hoe speel je Vegas Clash 3D?

Je zult geen “Viva Las Vegas!” roepen in dit schietspelletje. Je zult het namelijk veel te druk hebben met het vechten tegen een legertje agenten! Bundel je krachten met een groep dieven terwijl ze herhaaldelijk proberen de stad te ontvluchten met tonnen gestolen geld! Weet jij te overleven tot de klok op nul staat tijdens elke overval?

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP W, A, S, D om te bewegen.
  • DRUK OP C om te bukken.
  • DRUK OP L om de camera te vergrendelen.

Muis

  • KLIK MET LINKS om te schieten.
  • KLIK MET RECHTS om in te zoomen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens! 

  1. Winter Clash 3D
  2. Siren Apocalyptic
  3. Combat Strike 2
  4. Ev.io

Wie is de maker?

Vegas Clash 3D is gemaakt door Freeway Interactive.