Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

You vs 100 Skibidi Toilets

De terrortoiletten zijn terug in You vs. 100 Skibidi Toilets. In elk level van deze shooter voer je een vuurgevecht tussen jouw Cameraman en honderd moordgrage poepdozen. Laat je parkourvaardigheden zien tijdens dit epische gevecht met de originele muziek uit de bekende video’s van DaFuq!?Boom!

Hoe speel je You vs. 100 Skibidi Toilets?

Om elk level te overleven moet jouw Cameraman honderd woeste wc’s neerhalen. Sprint over de obby-elementen in elk slagveld en spoel alle Skibidi-hoofden door hun eigen toilet!

Het toilettenleger in deze game zit vol met verschillende Skibidi’s, zoals grote en kleine Skibidi-urinoirs en allerlei spoelbak toiletten. Ze hebben ook allemaal eigen gezichten, wapens, hoeden, en andere unieke kenmerken.

Spring met je Cameraman over obstakels om aan je vijanden te ontsnappen en klim hoger om beter te richten. Kies steeds de meest geschikte wapens, en speel nieuwe vrij! Zo kun je granaten gooien en zijn er verschillende geweren beschikbaar.

Spelbesturing

  • WASD = Rennen
  • Spatie = Ontwijken, springen of klimmen
  • R = Wapen herladen
  • Muis = Rondkijken en richten
  • Linkermuisknop = Schieten
  • Scrollwieltje = Volgende of vorige wapen
  • Nummertoetsen = Wapenselectie

Meer spelletjes zoals You vs. 100 Skibidi Toilets

Als je dit vechtspel leuk vindt, check dan vooral ook onze andere Skibidi Toilet-spellen, zoals Skibidi Toilet Rampage, Agent Walker vs Skibidi Toilets en Join the Skibidi Clash 3D.

Wie heeft You vs. 100 Skibidi Toilets gemaakt?

You vs. 100 Skibidi Toilets is ontwikkeld door GoGoMan. 

Wanneer is You vs. 100 Skibidi Toilets uitgebracht?

Dit spel is uitgekomen in augustus 2023.