Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Skibidi Toilet Rampage

Skibidi Toilet Rampage is een behendigheidsspel geïnspireerd door de hitvideo’s van DaFuq!?Boom! die viral zijn gegaan op het internet. Neem deel in het uit de hand gelopen gevecht tussen de Skibidi Toilets en de Alliance van de Cameramen, Speakermen en TV Men.

Vecht tegen gewone en gigantische Skibidi-toiletten, vliegende toiletten, spinnen, titanen en meer. Hoe lang kun jij de steeds sterker wordende porseleinen legioenen verslaan? “Brrr Skibidi Dop Dop Dop Yes Yes…”

Hoe speel je Skibidi Toilet Rampage?

Je doel in dit spel is om al die terror-toiletten met hun kwaadaardige koppen kapot te maken. Ren en ontwijk de aanvallen met je cameraman om de finish van elke zone te halen.

De grootste zwakte van de Skibidi Toilets, zoals je waarschijnlijk al hebt gezien in de video’s, is dat ze door hun eigen wc heen gespoeld kunnen worden. Maar in dit spel moet je ervoor zorgen dat je ze tegemoet rent en een deuk in de wc-pot slaat.

Blijf ze ontwijken terwijl je tussen de plee’s door zoeft. Wanneer een toilet het op je gemunt heeft, komt er een rode straal tevoorschijn die de lijn van een inkomende aanval aangeeft. Spring opzij en ontwijk de vliegende poepkanonnade voordat de slechteriken je raken!

Spelbesturing

  • Gebruik WASD-toetsen om te rennen
  • Tik op de spatiebalk om opzij te springen en te ontwijken

Speel meer Skibidi Toilet games

Kun jij niet genoeg krijgen van deze bizarre en hilarische viral sensatie? Voor meer Skibidi-vechtpartijen kun je ook het spel You vs 100 Skibidi Toilets proberen.

Wie is de maker van Skibidi Toilet Rampage?

Deze viral Skibidi-game is ontwikkeld door Dapalab.

Wanneer is Skibidi Toilet Rampage uitgekomen?

De browserversie van deze game is uitgebracht op 19 juli 2023.