Voodoo Spelletjes

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  89158 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  70771 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Vuurballen
  Spelen
  Vuurballen
  33732 keer gespeeld

  Deze draaiende torens vernietigen zichzelf niet! Spring achter het stuur van deze tank en knal ze overhoop in deze 3D actiegame. Maar pas op dat je de bewegende barrières niet raakt voordat je begint met schieten.

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  31703 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Paper.Io
  Spelen
  Paper.Io
  21104 keer gespeeld

  Ben jij de andere spelers te slim af? Bouw paden en zones en laat je tegenstanders ertegenaan botsen in dit unieke io-spel. Blijf wel op je hoede want als je er zelf tegenaan loopt, explodeer je!

 • Helix ballensprong
  Spelen
  Helix ballensprong
  8291 keer gespeeld

  Hoever kan jij al deze balletjes verf langs de helix laten afdalen? Draai en keer de structuren terwijl je de gekleurde platforms probeert te vermijden. Hou verder de handige power-ups in de gaten in deze intense online game.

 • Kleuren
  Spelen
  Kleuren
  7802 keer gespeeld

  In deze actiegame gaat de bal niet op één, maar op een heleboel botsritten. Kan jij hem helpen om door alles te knallen wat in zijn weg staat en de finish van elk level te bereiken? Hij moet door enorme kegels, lange rijen blokken en nog veel meer beuken.

 • Paper.io 2
  Spelen
  Paper.io 2
  6294 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit verslavende multiplayerspel? Je doel? Verover zoveel mogelijk gebied voordat een andere speler tegen je aan botst. Kom jij als overwinnaar uit de strijd of worden je veroveringsdromen wreed verstoord?

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  4756 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Helix jump-kleur
  Spelen
  Helix jump-kleur
  3057 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze verfklodder in beweging houden in deze supersnelle actiegame? Laat hem langs de toren en voorbij alle kleurrijke platformen bewegen.

 • Puzzel rol spat!
  Spelen
  Puzzel rol spat!
  2592 keer gespeeld

  Deze verfklodders moeten over elke centimeter van deze doolhoven rollen. Kan jij ze in deze ruimtelijke puzzelgame helpen om al die afstand af te leggen zonder dat ze uit elkaar spatten?

 • Hyper helixsprong
  Spelen
  Hyper helixsprong
  1603 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij voorkomen dat deze klodder verf uit elkaar spat in deze 3D actiegame? Probeer hem langs alle obstakels te manoeuvreren terwijl hij de torens een voor een afdaalt.

 • Perfecte uitvoering
  Spelen
  Perfecte uitvoering
  957 keer gespeeld

  Kan jij de hindernisbanen van deze knotsgekke 3D actiegame allemaal perfect uitvoeren? Ontwijk de barrières en verzamel onderweg de ballen. Aan het einde van elk level moet je ze allemaal in het putje zien te krijgen.

 • Ballenbotsing 3D
  Spelen
  Ballenbotsing 3D
  860 keer gespeeld

  Hoe ver schop jij het in deze 3D actiegame? Stuur je bal over deze gevaarlijke baan die is bezaaid met blokkades. Je kan er meestal doorheen knallen, maar pas op! Als je bal een van de gekleurde blokkades raakt, is het game over!

 • Slang vs. blokken
  Spelen
  Slang vs. blokken
  161 keer gespeeld

  Er staat deze slang een lange reis te wachten en de enige manier om te overleven is door lang te blijven. Help hem om veel krachtbolletjes te eten zodat zijn schubben zo dik worden dat ze tegen een stootje kunnen.

 • Ballengekte met rugby.io
  Spelen
  Ballengekte met rugby.io
  148 keer gespeeld

  Kan jouw team in deze sportgame touch-down na touch-down scoren? Sprint met de bal onder je arm naar het eindgebied terwijl je andere spelers ontwijkt. Je hebt nog nooit eerder zo'n rugby-uitdaging gespeeld!

 • Wateravontuur
  Spelen
  Wateravontuur
  31 keer gespeeld

  In de grote blauwe zee liggen achter elk koraalrif gevaren op de loer. Dit visje moet van het ene naar het andere eiland zwemmen en schatten en munten verzamelen. Kun jij voorkomen dat hij wordt opgegeten door de roofvissen? Probeer het zolang mogelijk vol te houden in dit snelle arcadespelletje.

 • Timo de tovenaar
  Spelen
  Timo de tovenaar
  18 keer gespeeld

  De dochters van de koning zijn ontvoerd! Alleen met een flinke dosis magie kun je ze redden!

 • Spookachtige helixsprong
  Spelen
  Spookachtige helixsprong
  12 keer gespeeld

  Dit mysterieuze wezen is vastberaden om de bodem van elke toren te bereiken. Kan jij hem helpen om zijn spookachtige missie te voltooien in deze 3D actiegame? Hij kan door sommige obstakels op zijn pad knallen, maar andere moet hij vermijden omdat ze levensgevaarlijk zijn.

 • Twisty Road
  Spelen
  Twisty Road
  11 keer gespeeld

  Kun jij de knikker naar de finish leiden in dit intense 3D-racespel? Rol over een parcours vol obstakels en bochten, ontwijk de scherpe punten en probeer zo ver mogelijk te komen!

 • Diepe val 3D
  Spelen
  Diepe val 3D
  0 keer gespeeld

  Kan jij in deze online actiegame de bal helemaal laten afdalen tot aan de onderkant van de torens? Dat hangt helemaal af van jou talenten en reflexen. Ga snel te werk om te voorkomen dat de bal wordt vernietigd door een van de barrières.

 • Kleurenexplosie 3D
  Spelen
  Kleurenexplosie 3D
  0 keer gespeeld

  Kijk of jij alle levels kunt voltooien in dit ouderwetse actiespel. Je bal kan zich een weg boren door alle obstakels met dezelfde kleur, maar als hij een andere kleur raakt, ontploft hij.

 • Balls Rotate
  Spelen
  Balls Rotate
  0 keer gespeeld

  In deze puzzelgame kun je je helemaal verliezen! Krijg jij alle ballen in de pijpen van alle veertig uitdagende levels? Draai de doolhoven rond totdat alle ballen eruit zijn.