Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dog Puzzle Story 2

Dog Puzzle Story 2 is een schattig match-3 puzzelspelletje met honderden levels. Laat de icoontjes van plaats wisselen om combinaties van drie of meer van dezelfde voorwerpen te leggen. In ieder level heb je een beperkt aantal zetten om de spulletjes te verzamelen die je nodig hebt.

Hoe speel je Dog Puzzle Story 2?

Zet de hondenkussentjes, kauwspeeltjes, pootafdrukken en andere plaatjes op een rij en leg zo combinaties van drie of meer van dezelfde soort. Geldige combinaties verdwijnen van het bord, zodat er weer ruimte vrijkomt voor nieuwe voorwerpen. Willekeurige icoontjes tuimelen naar beneden om de gaten te vullen.

In dit spelletje met honden moet je telkens bepaalde doelen behalen om de levels uit te spelen. Deze opdrachten zie je in het paneeltje links van het speelbord. Hier kun je bijvoorbeeld zien welke voorwerpen je van het bord moet verwijderen, en hoeveel zetten je nog hebt om dit doel te bereiken.

Probeer elk level met zo min mogelijk zetten uit te spelen. Alle zetten die je nog over hebt nadat je de opdrachten hebt uitgevoerd veranderen in bommen. Deze bommen worden aan het einde van het level over het bord gestrooid en gaan allemaal tegelijk af, waardoor je veel bonuspunten kunt verzamelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik een icoontje aan en versleep het naar een vakje dat er direct aan grenst.

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit spelletje van Softgames leuk, probeer dan ook eens een van de vele andere games van deze maker. Hier hebben we alvast een aantal aanraders op een rijtje gezet:

  1. Solitaire Farm: Seasons
  2. Forest Match
  3. Dog Mahjong Classic
  4. Funny Puppy Care

Wie is de maker van Dog Puzzle Story 2?

Dog Puzzle Story 2 is ontwikkeld door SoftGames.