Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Home Island

Home Island is de echte versie van het puzzel spelletje dat je vaak in reclames ziet. Trek de pinnen weg om de puzzels op te lossen en de moeder en haar dochtertje te redden na een tragische schipbreuk. 

Hoe speel je Home Island?

Bekijk de situatie telkens goed en trek de metalen pinnen in de juiste volgorde weg. Het is de bedoeling dat je de juiste voorwerpen laat vallen zodat ze bij de moeder en haar kindje komen. 

Probeer de schipbreukelingen bijvoorbeeld te helpen vuur te maken en vis te roosteren. Verzamel voedsel, kleding en doeken om een zeil of een hut te bouwen. Maar pas op uit voor bommen, vallende rotsen, en andere gevaren op het eiland!

In de minigames op de landkaart kun je ook muntjes verzamelen om schuilplaatsen en werkplaatsen op het strand te bouwen. Zo kun je ook weer extra geld verdienen. Je kunt het kleine meisje ook helpen haar verzameling dierenplaatjes compleet te maken.

Speel meer gratis online games zoals Home Island

Als je deze puzzelspelletjes leuk vindt, probeer dan ook eens een van de andere puzzelgames van dezelfde maker. Home Pin 2 bijvoorbeeld, of Hero Tower War. Je kunt ook even een kijkje nemen op onze verzamelpagina met alle puzzelspellen.

Wie is de maker van Home Island?

Home Island is gemaakt door Gamee JSC. 

Wanneer werd Home Island uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 16 mei 2024.