Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Candy Match 3

Candy Match 3 is een match-3 spelletje met meer dan 2000 levels. Ga op avontuur met de kat Ginger en reis door een wereld vol snoepjes en cake. Leg de gelijke stenen met plaatjes van suikergoed op een rijtje om de puzzels op te lossen.

Hoe speel je Candy Match 3?

In dit puzzelspelletje is het de bedoeling dat je steeds rijtjes legt van drie of meer gelijke snoepjes. Zo speel je namelijk de stenen van het bord. In ieder level moet je een bepaalde taak afmaken om door te kunnen naar de volgende puzzel. Bijvoorbeeld door een bepaald aantal snoepjes te verzamelen, of door speciale stenen van het bord te spelen.

Je hebt maar een bepaald aantal zetten om dit allemaal klaar te spelen, dus kijk goed naar wat er op het bord ligt en zet iedere beurt slim in om je doel te behalen.

Scoor de ‘Sugar Match Bonus’

Aan het einde van elk level kun je de Sugar Match bonus vrijspelen om extra punten en sterren te scoren. Als je aan het einde van het level nog zetten over hebt als je het level-doel eenmaal hebt behaald, dan worden deze extra beurten omgezet tot bommen. Die worden automatisch over het bord gestrooid en gaan allemaal tegelijk af. Hierdoor kun je op het laatst nog heel veel extra punten scoren en een hoger eindtotaal halen.

Meer spelletjes zoals Candy Match 3

Dit spel is het derde deel in de serie. Je kunt de eerdere delen ook gratis op onze site spelen. Hier is het voorgaande deel, Candy Match 2.

Deze serie is gemaakt door Softgames. We hebben nog veel meer leuke puzzelspelletjes van deze maker. Je kunt ze allemaal bekijken en spelen op onze Softgames pagina.

Spelbesturing

Gebruik de muis om twee voorwerpen die naast elkaar liggen aan te klikken, en ze zo van plaats te laten wisselen. Op touchscreen kun je ze met je vinger aantikken.

Publicatiedatum

Candy Match 3 werd voor het eerst online uitgebracht op 24 maart 2023.

Wie is de maker van Candy Match 3?

Candy Match 3 is gemaakt door Softgames-Azerion, in samenwerking met Agame (dit is de Engelstalige versie van Spel.nl). Softgames heeft ook een aantal andere populaire online games ontwikkeld. Probeer bijvoorbeeld ook eens de series van Solitaire Story TriPeaks, of Garden Tales.