Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Solitaire Mahjong Farm 2

Solitaire Mahjong Farm 2 is een mooi mahjongspel vol vrolijke stenen met plaatjes van fruit, groenten en schattige boerderijdieren.

Hoe speel je Solitaire Mahjong Farm 2?

Het doel is om alle stenen van het bord te verwijderen. Je kunt de stenen wegspelen door er twee te pakken met hetzelfde icoontje erop. Tik op een steen en tik vervolgens op een andere identieke steen om een combo te maken. Je kunt alleen stenen selecteren die aan ten minste de rechter- of linkerzijde vrij liggen. Ook mogen er geen andere stenen bovenop liggen.

De speelbare stenen zijn iets lichter gemaakt dan de stenen die je nog niet kunt pakken. Verwijder de gelijke paren om andere stenen vrij te spelen.

Dit spel heeft twee spelmodi:

  1. Hoofdstukken (Chapters) - Speel de puzzels uit om verschillende opstellingen te ontgrendelen.
  2. Vrij spelen (Free Play) - Een losse speelronde met een van de opstellingen die je al hebt vrijgespeeld.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis
  • Klik op de stenen om ze te selecteren

Het spel begint met een korte tutorial waarin de functie van de verschillende knoppen die je op het scherm ziet wordt uitgelegd.

Speel andere gratis online spelletjes zoals Solitaire Mahjong Farm 2

Als je dit spel leuk vindt, bekijk dan ook de rest onze verzameling gratis mahjong spellen. Voor meer online puzzelspelletjes van dezelfde studio kun je terecht op deze overzichtspagina van Softgames spelletjes.

Wie is de maker van Solitaire Mahjong Farm 2?

Solitaire Mahjong Farm 2 is gemaakt door Softgames, een studio die is gespecialiseerd in het produceren van mooie puzzelspelletjes.

Wanneer werd Solitaire Mahjong Farm 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht in februari 2024.