Eindeloos Rennenspellen

 • Run
  Spelen
  Run
  92914 keer gespeeld

  Ren je rot in de ruimte!

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  60582 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  41870 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Free Running
  Spelen
  Free Running
  34479 keer gespeeld

  Verzamel oplichtende icoontjes en ren en spring over gevaarlijke daken. Ontwijk hindernissen en spring over gaten om het einde van het level te behalen. Zorg dat je ongedeerd blijft tijdens je race door dit sportspel.

 • Rainbow Poop
  Spelen
  Rainbow Poop
  30626 keer gespeeld

  Bereik het toilet voordat het te laat is! Dit arme drolletje moet heel nodig naar het toilet, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Kun jij hem zo snel mogelijk naar het toilet leiden? Spring van platform naar platform, ontwijk de obstakels en zorg dat je het wc-papier niet raakt. Naar de wc gaan is nog nooit zo leuk geweest!

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spelen
  Bus & Subway Runner 3D
  27955 keer gespeeld

  Deze jongen wilde alleen zijn stad verkennen op zijn nieuwe hoverboard toen een gemene agent hem op de bon wilde slingeren. Help hem ontsnappen van deze chagrijnige agent in dit online actiespel.

 • Ninja Run
  Spelen
  Ninja Run
  24528 keer gespeeld

  Deze ninja wil zoveel mogelijk munten verzamelen. Kun jij hem tegen de bommen beschermen?

 • Kawairun
  Spelen
  Kawairun
  16782 keer gespeeld

  Kawai is erg gevoelig. Als hij rent, is hij zo blij als een kind. Maar als hij valt, huilt hij als een baby.

 • Ponyrace
  Spelen
  Ponyrace
  7452 keer gespeeld

  Spring over de obstakels en galoppeer naar de finish!

 • Angry Gran: London
  Spelen
  Angry Gran: London
  6890 keer gespeeld

  Deze hollende oma gaat weer eens door het lint! Knal samen met haar punkers omver, ontwijk straatnaamborden en spring over de iconische rode telefooncellen van Londen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen heup breekt in dit wilde actiespel?

 • Springen maar
  Spelen
  Springen maar
  6004 keer gespeeld

  Spring omhoog of je komt vast te zitten onder de stalen bruggen! Alles draait om timing in dit leuke springspelletje. Gebruik je pogostok en spring nu naar de vrijheid.

 • Rennend konijntje
  Spelen
  Rennend konijntje
  5376 keer gespeeld

  Voedsel geeft energie en dit konijntje heeft heel wat energie nodig om te kunnen blijven rennen!

 • Rennen of roosteren
  Spelen
  Rennen of roosteren
  3604 keer gespeeld

  Deze arme kip laat zich niet zo makkelijk plukken! Help hem ontsnappen uit de gigantische keuken in dit doldwaze actiespel. Maar hij moet wel muizenvallen, keukenkastjes en kleverige toetjes zien te ontwijken die tussen hem en zijn vrijheid staan!

 • Jump and Bounce
  Spelen
  Jump and Bounce
  2187 keer gespeeld

  Stuit je weg naar de overwinning in een leuk spring-, hop- en brokkelspel. Vermijd de obstakels in deze lego-achtige wereld van gevaarlijke blokken. Perfect stuiteren en timing zijn de sleutel om het einde te bereiken. Als je klaar bent, kun je springen van vreugde!

 • Euro Soccer Sprint
  Spelen
  Euro Soccer Sprint
  1590 keer gespeeld

  Ontwijk tegenstanders, verzamel munten en laat de wereld zien dat jullie het beste voetbalelftal van de planeet zijn!

 • Skatelander
  Spelen
  Skatelander
  1538 keer gespeeld

  Hé skater, zou je het liefst voor altijd op je board willen staan? Vergeet dan die halfpipe maar: in Skatelander is de hele wereld jouw stuntterrein. En net als in de echte wereld zijn er geen grenzen of beperkingen. Het spel houdt pas op als jij dat wilt. Ontwijk obstakels in verschillende omgevingen in deze mix tussen een Crossy Road-achtig spel en een actierijk skateboardspel.

 • Angry Gran Run: Australia
  Spelen
  Angry Gran Run: Australia
  1529 keer gespeeld

  De wereldberoemde chagrijnige oma is terug om de straten van Sydney onveilig te maken. Ben je klaar om haar een handje te helpen? Ontwijk de obstakels en laat die Aussies zien wie de baas is in dit waanzinnige actiespel.

 • Rennende ridder
  Spelen
  Rennende ridder
  1448 keer gespeeld

  Deze arme ridder wordt achternagezeten door een boos skelet. Kun jij hem helpen ontsnappen?

 • Speedy Ball
  Spelen
  Speedy Ball
  896 keer gespeeld

  Deze stuiterbal moet binnen de tijd de eindstreep zin te halen. Kun jij de bal een handje helpen? Bestuur hem en ontwijk de gaten terwijl je ondertussen probeert de gekleurde vierkantjes te raken die je een boost geven.

 • Aanval van de eenhoornrobot
  Spelen
  Aanval van de eenhoornrobot
  864 keer gespeeld

  Ga op een betoverend vechtavontuur met deze magische eenhoornrobot in dit gratis online spel!

 • 3D stierenren
  Spelen
  3D stierenren
  863 keer gespeeld

  Deze stier krijgt vanmiddag wat broodnodige lichamelijke oefening. In deze 3D racegame heeft zijn fokker een grappig obstakelparcours gebouwd waarmee hij weer in topvorm kan raken. Ga met de stier mee als hij tonnen omstoot, door brandende hoepels springt, wrattenzwijnen ontwijkt en een boel lekkernijen opeet terwijl hij op de finishlijn afstormt.

 • Valerian Space Run
  Spelen
  Valerian Space Run
  729 keer gespeeld

  Ga met Valerian en zijn kornuiten op een te gekke tocht door Alpha, de Stad van Duizend Planeten. Zoek de vele waardevolle munten, maar let op de gevaarlijke barrières, enorme gaten en andere gevaren om te vermijden tijdens het lopen, springen en glijden door de intergalactische metropool. Help ze niet ten onder te gaan in dit intense actiespel, gebaseerd op de sci-fi blockbuster van Luc Besson.

 • Ontsnappen uit school
  Spelen
  Ontsnappen uit school
  707 keer gespeeld

  De leraar zit je achterna en dus zit er maar één ding op: RENNEN!

 • Bike Blast
  Spelen
  Bike Blast
  656 keer gespeeld

  Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?

 • Crazy Runner
  Spelen
  Crazy Runner
  612 keer gespeeld

  Deze runner is stapelgek...hij gaat rennen op een drukke snelweg! Spring over de auto's en andere obstakels terwijl je onderweg munten en eten verzamelt. Hoe lang kun je overleven?!

 • RunKaiju Run
  Spelen
  RunKaiju Run
  418 keer gespeeld

  Kaiju is running for his live but naked. Get him the eggs he want so he can proceed to the next levels and make sure you jump over obstacles.

 • Run Ninja Run 3
  Spelen
  Run Ninja Run 3
  369 keer gespeeld

  Gebruik al die ninja-vaardigheden die je hebt geleerd tijdens je training in deze gloednieuwe runner game, Run Ninja Run 3. Spring over obstakels, verzamel schatten en zorg ervoor dat de vijand je niet te pakken krijgt!

 • Craft-renner
  Spelen
  Craft-renner
  357 keer gespeeld

  Hoe ver schop jij het in deze rengame? Er zit een zombie op je hielen en je moet explosieven, boze mastodonten en nog veel meer obstakels ontwijken! Pas ook op voor de tientallen mijnkarretjes en lavapoelen die je pad versperren!

 • Rapid Rabbit Rush
  Spelen
  Rapid Rabbit Rush
  350 keer gespeeld

  Dit dappere konijntje gaat op zoek naar wortels. Help haar om barrières te ontwijken en onder hekken door te glijden terwijl ze ondertussen handige power-ups en heerlijke groenten verzamelt. Zorg jij ervoor dat haar niets overkomt in dit schattige renspel?

 • Jungle sprinter
  Spelen
  Jungle sprinter
  345 keer gespeeld

  Ren razendsnel de jungle in waar je allerlei wilde dieren tegenkomt! Spring, sprint en rol door obstakels en verzamel diamanten en nog veel meer op weg naar de eindstreep!

 • Bukken of springen
  Spelen
  Bukken of springen
  322 keer gespeeld

  Bukken of springen? Die vraag bepaalt hoe ver je komt in dit waanzinnige racespelletje.

 • Picnic Panic
  Spelen
  Picnic Panic
  316 keer gespeeld

  Picknicks in het bos kunnen dolle pret zijn ... zolang hongerige carnivoren zichzelf niet uitnodigen! Deze arme stakker is de enige overlevende van een afschuwelijke berenaanval. Kan jij voorkomen dat hij het volgende berenmaaltje wordt en ervoor zorgen dat hij het niet in zijn broek doet terwijl hij de benen neemt in dit wilde actiespel?

 • Boze losgeslagen oma - Japan
  Spelen
  Boze losgeslagen oma - Japan
  310 keer gespeeld

  De beruchte oma gaat Japan laten beven met haar razernij! Vandaag is ze nog pittiger dan gewoonlijk. Ga met haar mee terwijl ze uit een gekkenhuis breekt en elke rotzak die ze tegenkomt een pak slaag geeft! In deze knotsgekke actiegame moet jij haar helpen om enorme sushirollen, riksja's en nog veel meer te ontwijken.

 • Yeti-sensatie
  Spelen
  Yeti-sensatie
  297 keer gespeeld

  Als deze yeti wordt gepakt, zullen de kranten er vol van staan! Verzamel zoveel mogelijk bessen en pas op dat je niet tegen de obstakels botst!

 • FlakBoy Escape
  Spelen
  FlakBoy Escape
  263 keer gespeeld

  FlakBoy zit vast in een gevaarlijke fabriek. Kun jij hem helpen deze Crossy Road-achtige uitdaging te voltooien?

 • Grandpa Run 3D
  Spelen
  Grandpa Run 3D
  210 keer gespeeld

  Deze opa is nog heel goed ter been en hij probeert te ontsnappen! Kun jij hem helpen om zijn vijanden te snel af te zijn terwijl hij ondertussen auto's ontwijkt en munten verzamelt in dit grappige renspel?