• Baby Hazel: kleren wassen
  Spelen
  Baby Hazel: kleren wassen
  15720 keer gespeeld

  Baby Hazel heeft in de modder gespeeld en nu is ze helemaal vies! Kun jij haar helpen haar kleren te wassen en haar wat schone kleren geven?

 • IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  14872 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Pony wassen
  Spelen
  Pony wassen
  13606 keer gespeeld

  Deze pony heeft in de modder gerend en nu is ze helemaal vies. Maar gelukkig spoelen we dat zo weer af!

 • Droomwagen make-over
  Spelen
  Droomwagen make-over
  12012 keer gespeeld

  Wat is de perfecte wagen voor deze hippe meid? Help haar een keuze te maken in dit online spel. Was en versier de auto naar wens. Gaat ze voor een coole of elektrische wagen? Ze kan ook een sportwagen kiezen.

 • Baby Hazel: huidverzorging
  Spelen
  Baby Hazel: huidverzorging
  8874 keer gespeeld

  Baby Hazel heeft de hele dag in de sneeuw gespeeld. Kun jij haar in een lekker warm bad stoppen zodat ze niet verkouden wordt?

 • Baby Hazel: beenwond
  Spelen
  Baby Hazel: beenwond
  8695 keer gespeeld

  O nee! Baby Hazel is gevallen en verkeerd terechtgekomen. Maar met jouw hulp is ze vast zo weer op de been...

 • Opruimweekend
  Spelen
  Opruimweekend
  8558 keer gespeeld

  Kun jij dit grote huis in een mum van tijd weer netjes maken? Help dit schattige meisje dan met de grote voorjaarsschoonmaak. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt. Wie houdt er nu niet van een schoon en opgeruimd huis?

 • Koken met Baby Hazel
  Spelen
  Koken met Baby Hazel
  5876 keer gespeeld

  Hazel wil nog steeds leren koken. Deze keer maakt ze iets klaar voor haar schattige huisdieren. Kun jij haar helpen en zorgen dat alle stappen goed worden uitgevoerd? Ze moet ook nog naar de supermarkt om alle ingrediënten te kopen. Ga gezellig met Hazel mee in dit gratis online kookspelletje.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  5391 keer gespeeld
 • Mijn sprookjeseenhoorn
  Spelen
  Mijn sprookjeseenhoorn
  5286 keer gespeeld

  Oh hemel! De stal is echt in een puinhoop veranderd. Een magische eenhoorn kan hier echt niet wonen! Kan jij de boel opruimen en de spinnenwebben wegvegen? Als je klaar bent, kan de eenhoorn ook wel een make-over gebruiken! Je moet haar wassen, haar manen kammen en meer in dit betoverende online spel.

 • Mijn sprookjesgriffioen
  Spelen
  Mijn sprookjesgriffioen
  2774 keer gespeeld

  Deze meid en griffioen zijn de afgelopen weken weggeweest op een spannend avontuur. Maar tijdens hun afwezigheid is het nest echt heel vies geworden. Kan jij haar helpen om het schoon te maken in dit online fantasie- en verzorgspel? Ze moet de spinnenwebben wegvegen en een paar bloempjes planten. Haar griffioen kan ook wel een douche gebruiken!

 • Keuken opruimen
  Spelen
  Keuken opruimen
  2689 keer gespeeld

  Het opruimen van deze keuken is geen vervelend karweitje, het is een superleuke uitdaging!

 • Studentenkamer opruimen
  Spelen
  Studentenkamer opruimen
  2683 keer gespeeld

  Het nieuwe semester op de universiteit van deze vriendinnen staat op het punt te beginnen. Helaas is het een enorme puinhoop op hun kamer en ze hebben nog geen tijd gehad om hem op te ruimen. Kun jij ze een handje helpen voordat de colleges weer beginnen in dit online spel voor meiden?

 • Kamers inrichten: Marie's meidenspel
  Spelen
  Kamers inrichten: Marie's meidenspel
  2421 keer gespeeld

  Dit huis is een echte opknapper, maar met Marie's hulp kun je er een droomhuis van maken. Werk samen met haar terwijl ze het lekkende dak repareert, een deel van het kapotte meubilair vervangt en alle kamers opnieuw inricht in dit online ontwerpspel.

 • Audrey: pony dagopvang
  Spelen
  Audrey: pony dagopvang
  2369 keer gespeeld

  Audrey’s pony heeft het enorm naar haar zin gehad vandaag maar ze zit onder de modder. Kun jij Audrey helpen om haar pony te wassen in dit online meidenspel?

 • Zeemeerminprinses: een nieuw leven
  Spelen
  Zeemeerminprinses: een nieuw leven
  2279 keer gespeeld

  Ze komen uit twee totaal verschillende werelden, maar deze zeemeermin is vastbesloten om er het beste van te maken met haar vriendje. Hij heeft er alleen wel een puinhoop van gemaakt. Kun jij haar helpen met het opruimen van zijn kamer in dit online spel?

 • Studentenhuis: grote schoonmaak
  Spelen
  Studentenhuis: grote schoonmaak
  1867 keer gespeeld

  Deze twee meiden houden vanmiddag een grote schoonmaak. Welke kamer nemen ze als eerste onder handen? Help ze om een keuze te maken en elke kamer netjes op te ruimen in dit online simulatiespel.

 • Make-over voor een restaurant
  Spelen
  Make-over voor een restaurant
  1803 keer gespeeld

  Het loopt helemaal uit de hand bij de Rose, een populair restaurant dat deel uitmaakt van dit online simulatiespel. Er zijn een paar asociale klanten langsgekomen en hun hond heeft er een enorme puinhoop van gemaakt! Kan jij de manager van de Rose helpen om de boel snel op te ruimen? Ze wil ook graag nieuwe decoratie aanbrengen in het restaurant en ze kan jouw advies wel gebruiken!

 • Leuk autootje repareren
  Spelen
  Leuk autootje repareren
  1635 keer gespeeld

  Dit autootje is erg leuk ... ten minste, hij was erg leuk. Nu is 'ie er niet zo best aan toe. Kan jij alle schade repareren, hem een goede wasbeurt geven en nog meer werkzaamheden uitvoeren in deze online simulatiegame?

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  1559 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Baby Hazel verzorgen
  Spelen
  Baby Hazel verzorgen
  1547 keer gespeeld

  Voor kinderen zorgen is veel werk. Oefen hier als babysitter van Hazel!

 • Gwen: studentenkamer
  Spelen
  Gwen: studentenkamer
  1444 keer gespeeld

  Gwen verhuist naar een nieuwe studentenkamer maar de kamer is volledig vernield. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit ontwerpspel voor meiden?

 • Cleaning Team
  Spelen
  Cleaning Team
  1443 keer gespeeld
 • Liefdesdagboek 1
  Spelen
  Liefdesdagboek 1
  1303 keer gespeeld

  Deze tiener heeft een oogje op Aiden, de groepsleider van een strandopruimingsproject. Lukt het haar om de kustlijn mooi schoon te maken en zijn hart te veroveren? Ze zal je hulp zeker nodig hebben in dit romantische en milieuvriendelijke zoek- en vindspel.

 • Prinses dispuut-eed
  Spelen
  Prinses dispuut-eed
  1153 keer gespeeld

  Anna wil zich bij de meest exclusieve studentenvereniging van de campus aansluiten, maar dat is nog niet zo makkelijk. Niet iedereen kan zomaar lid worden en ze zal zich absoluut tip top moeten aankleden. Kun jij Anna helpen bij het vinden van de perfecte outfit voordat ze met het uitdagende ontgroeningsproces begint in dit online spel voor meisjes?

 • Babypop: huis opruimen
  Spelen
  Babypop: huis opruimen
  1103 keer gespeeld

  O jee! Het is een enorme puinhoop in dit huis! Kun jij als eerste de babykamer opruimen in dit online schoonmaakspel? Zet alle spullen terug, verwijder de spinnenwebben en nog veel meer.

 • Verslaafd aan modeselfies
  Spelen
  Verslaafd aan modeselfies
  1055 keer gespeeld

  Deze superheldin is dol op selfies, maar haar smartphone is tijdens haar laatste avontuur nogal vies geworden. Kan jij haar helpen om hem schoon te maken in deze online game? Als je klaar bent, kan je een te gekke outfit voor haar uikiezen zodat haar volgende foto een echt prachtplaatje wordt.

 • Schoonmaak van een meidenhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een meidenhuis
  981 keer gespeeld

  Het huis van deze bezige meid ligt helemaal overhoop! Kan jij haar helpen om alles op te ruimen en schoon te maken in deze online simulatie- en verstopte objectengame? Ze kan wel een handje hulp gebruiken!

 • Autowasserette
  Spelen
  Autowasserette
  971 keer gespeeld

  In deze simulatiegame kun je dagelijkse beloningen verzamelen. De stad barst van de auto's die een goede wasbeurt nodig hebben. Sommige zitten zelfs onder de verf! Kan jij ze allemaal wassen en weer brandschoon maken?

 • Pony-verzorging
  Spelen
  Pony-verzorging
  970 keer gespeeld

  Oh hemel! Deze pony kwam helemaal onder de modder te zitten toen ze ging rennen door de bergen achter de ranch waar ze woont. Kan jij haar in deze online game snel een poetsbeurt geven voordat je haar aankleedt met allerlei mooie accessoires en nog veel meer artikelen?

 • Meiden lappen het op: Amanda's jetski
  Spelen
  Meiden lappen het op: Amanda's jetski
  943 keer gespeeld

  Amanda's jetski is er niet zo best aan toe. Kan jij helpen om hem te repareren in deze online simulatiegame? Ze moet de lekken dichten, hem wassen en nog veel meer doen voordat ze een outfit uitkiest voor haar volgende spannende vaart over de oceaangolven.

 • IJskoningin: baby onder de douche
  Spelen
  IJskoningin: baby onder de douche
  912 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze jonge prinses om in bad te gaan! Kan jij haar moeder even helpen in deze online simulatiegame? Je moet als eerste het bad vullen met warm water en badschuim.

 • Prinses koetswasstraat
  Spelen
  Prinses koetswasstraat
  880 keer gespeeld

  Deze koets is een behoorlijk zooitje geworden tijdens de laatste reis van deze prinses. help je haar met opruimen in dit magische online simulatiespel?

 • Make-over van het winkelcentrum
  Spelen
  Make-over van het winkelcentrum
  873 keer gespeeld

  Dit winkelcentrum ziet er niet uit! Gelukkig wil deze jonge designer er een flinke make-over aan geven in deze online simulatiegame. Maar het gaat een pittige taak voor haar worden! Kan jij helpen om een aantal winkels op te knappen?

 • Prinsessen: grondige schoolschoonmaak
  Spelen
  Prinsessen: grondige schoolschoonmaak
  842 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan zich vrijwillig inzetten op school. Er zijn een heleboel dingen die gerepareerd moeten worden. Help jij ze om een coole werkoutfit uit te kiezen voordat ze aan de slag gaan in deze online simulatiegame? Ze gaan de schoolbus en de gymzaal repareren en nog veel meer dingen doen!

 • Baby Hazel: schoonmaken
  Spelen
  Baby Hazel: schoonmaken
  826 keer gespeeld

  Hazel wil haar moeder helpen met schoonmaken en opruimen, maar dat valt nog niet mee...