• IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  14507 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Pony wassen
  Spelen
  Pony wassen
  13374 keer gespeeld

  Deze pony heeft in de modder gerend en nu is ze helemaal vies. Maar gelukkig spoelen we dat zo weer af!

 • Droomwagen make-over
  Spelen
  Droomwagen make-over
  11600 keer gespeeld

  Wat is de perfecte wagen voor deze hippe meid? Help haar een keuze te maken in dit online spel. Was en versier de auto naar wens. Gaat ze voor een coole of elektrische wagen? Ze kan ook een sportwagen kiezen.

 • Opruimweekend
  Spelen
  Opruimweekend
  8446 keer gespeeld

  Kun jij dit grote huis in een mum van tijd weer netjes maken? Help dit schattige meisje dan met de grote voorjaarsschoonmaak. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt. Wie houdt er nu niet van een schoon en opgeruimd huis?

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  5283 keer gespeeld
 • Mijn sprookjeseenhoorn
  Spelen
  Mijn sprookjeseenhoorn
  4768 keer gespeeld

  Oh hemel! De stal is echt in een puinhoop veranderd. Een magische eenhoorn kan hier echt niet wonen! Kan jij de boel opruimen en de spinnenwebben wegvegen? Als je klaar bent, kan de eenhoorn ook wel een make-over gebruiken! Je moet haar wassen, haar manen kammen en meer in dit betoverende online spel.

 • Mijn sprookjesgriffioen
  Spelen
  Mijn sprookjesgriffioen
  2774 keer gespeeld

  Deze meid en griffioen zijn de afgelopen weken weggeweest op een spannend avontuur. Maar tijdens hun afwezigheid is het nest echt heel vies geworden. Kan jij haar helpen om het schoon te maken in dit online fantasie- en verzorgspel? Ze moet de spinnenwebben wegvegen en een paar bloempjes planten. Haar griffioen kan ook wel een douche gebruiken!

 • Studentenkamer opruimen
  Spelen
  Studentenkamer opruimen
  2582 keer gespeeld

  Het nieuwe semester op de universiteit van deze vriendinnen staat op het punt te beginnen. Helaas is het een enorme puinhoop op hun kamer en ze hebben nog geen tijd gehad om hem op te ruimen. Kun jij ze een handje helpen voordat de colleges weer beginnen in dit online spel voor meiden?

 • Keuken opruimen
  Spelen
  Keuken opruimen
  2437 keer gespeeld

  Het opruimen van deze keuken is geen vervelend karweitje, het is een superleuke uitdaging!

 • Kamers inrichten: Marie's meidenspel
  Spelen
  Kamers inrichten: Marie's meidenspel
  2304 keer gespeeld

  Dit huis is een echte opknapper, maar met Marie's hulp kun je er een droomhuis van maken. Werk samen met haar terwijl ze het lekkende dak repareert, een deel van het kapotte meubilair vervangt en alle kamers opnieuw inricht in dit online ontwerpspel.

 • Audrey: pony dagopvang
  Spelen
  Audrey: pony dagopvang
  2108 keer gespeeld

  Audrey’s pony heeft het enorm naar haar zin gehad vandaag maar ze zit onder de modder. Kun jij Audrey helpen om haar pony te wassen in dit online meidenspel?

 • Studentenhuis: grote schoonmaak
  Spelen
  Studentenhuis: grote schoonmaak
  1799 keer gespeeld

  Deze twee meiden houden vanmiddag een grote schoonmaak. Welke kamer nemen ze als eerste onder handen? Help ze om een keuze te maken en elke kamer netjes op te ruimen in dit online simulatiespel.

 • Make-over voor een restaurant
  Spelen
  Make-over voor een restaurant
  1656 keer gespeeld

  Het loopt helemaal uit de hand bij de Rose, een populair restaurant dat deel uitmaakt van dit online simulatiespel. Er zijn een paar asociale klanten langsgekomen en hun hond heeft er een enorme puinhoop van gemaakt! Kan jij de manager van de Rose helpen om de boel snel op te ruimen? Ze wil ook graag nieuwe decoratie aanbrengen in het restaurant en ze kan jouw advies wel gebruiken!

 • Leuk autootje repareren
  Spelen
  Leuk autootje repareren
  1471 keer gespeeld

  Dit autootje is erg leuk ... ten minste, hij was erg leuk. Nu is 'ie er niet zo best aan toe. Kan jij alle schade repareren, hem een goede wasbeurt geven en nog meer werkzaamheden uitvoeren in deze online simulatiegame?

 • Gwen: studentenkamer
  Spelen
  Gwen: studentenkamer
  1377 keer gespeeld

  Gwen verhuist naar een nieuwe studentenkamer maar de kamer is volledig vernield. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit ontwerpspel voor meiden?

 • Liefdesdagboek 1
  Spelen
  Liefdesdagboek 1
  1261 keer gespeeld

  Deze tiener heeft een oogje op Aiden, de groepsleider van een strandopruimingsproject. Lukt het haar om de kustlijn mooi schoon te maken en zijn hart te veroveren? Ze zal je hulp zeker nodig hebben in dit romantische en milieuvriendelijke zoek- en vindspel.

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  1235 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Prinses dispuut-eed
  Spelen
  Prinses dispuut-eed
  1101 keer gespeeld

  Anna wil zich bij de meest exclusieve studentenvereniging van de campus aansluiten, maar dat is nog niet zo makkelijk. Niet iedereen kan zomaar lid worden en ze zal zich absoluut tip top moeten aankleden. Kun jij Anna helpen bij het vinden van de perfecte outfit voordat ze met het uitdagende ontgroeningsproces begint in dit online spel voor meisjes?

 • Verslaafd aan modeselfies
  Spelen
  Verslaafd aan modeselfies
  1055 keer gespeeld

  Deze superheldin is dol op selfies, maar haar smartphone is tijdens haar laatste avontuur nogal vies geworden. Kan jij haar helpen om hem schoon te maken in deze online game? Als je klaar bent, kan je een te gekke outfit voor haar uikiezen zodat haar volgende foto een echt prachtplaatje wordt.

 • Babypop: huis opruimen
  Spelen
  Babypop: huis opruimen
  978 keer gespeeld

  O jee! Het is een enorme puinhoop in dit huis! Kun jij als eerste de babykamer opruimen in dit online schoonmaakspel? Zet alle spullen terug, verwijder de spinnenwebben en nog veel meer.

 • Meiden lappen het op: Amanda's jetski
  Spelen
  Meiden lappen het op: Amanda's jetski
  943 keer gespeeld

  Amanda's jetski is er niet zo best aan toe. Kan jij helpen om hem te repareren in deze online simulatiegame? Ze moet de lekken dichten, hem wassen en nog veel meer doen voordat ze een outfit uitkiest voor haar volgende spannende vaart over de oceaangolven.

 • Pony-verzorging
  Spelen
  Pony-verzorging
  921 keer gespeeld

  Oh hemel! Deze pony kwam helemaal onder de modder te zitten toen ze ging rennen door de bergen achter de ranch waar ze woont. Kan jij haar in deze online game snel een poetsbeurt geven voordat je haar aankleedt met allerlei mooie accessoires en nog veel meer artikelen?

 • Prinses koetswasstraat
  Spelen
  Prinses koetswasstraat
  870 keer gespeeld

  Deze koets is een behoorlijk zooitje geworden tijdens de laatste reis van deze prinses. help je haar met opruimen in dit magische online simulatiespel?

 • Autowasserette
  Spelen
  Autowasserette
  852 keer gespeeld

  In deze simulatiegame kun je dagelijkse beloningen verzamelen. De stad barst van de auto's die een goede wasbeurt nodig hebben. Sommige zitten zelfs onder de verf! Kan jij ze allemaal wassen en weer brandschoon maken?

 • Schoonmaak van een meidenhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een meidenhuis
  841 keer gespeeld

  Het huis van deze bezige meid ligt helemaal overhoop! Kan jij haar helpen om alles op te ruimen en schoon te maken in deze online simulatie- en verstopte objectengame? Ze kan wel een handje hulp gebruiken!

 • Make-over van het winkelcentrum
  Spelen
  Make-over van het winkelcentrum
  838 keer gespeeld

  Dit winkelcentrum ziet er niet uit! Gelukkig wil deze jonge designer er een flinke make-over aan geven in deze online simulatiegame. Maar het gaat een pittige taak voor haar worden! Kan jij helpen om een aantal winkels op te knappen?

 • Baby Hazel: schoonmaken
  Spelen
  Baby Hazel: schoonmaken
  728 keer gespeeld

  Hazel wil haar moeder helpen met schoonmaken en opruimen, maar dat valt nog niet mee...

 • Tomoko's Kawaii-telefoon
  Spelen
  Tomoko's Kawaii-telefoon
  643 keer gespeeld

  Tomoko's telefoon is er niet best aan toe. Kan jij haar helpen om hem te repareren in deze online designgame? Hij is nogal vies en overal zitten vingerafdrukken. Het scherm is gebroken dus ze moet hem vervangen met een nieuw exemplaar. Als je klaar bent, mag je haar telefoon versieren met een leuke achtergrond, een nieuwe bescherming en nog meer.

 • Mijn sprookjesdraak
  Spelen
  Mijn sprookjesdraak
  620 keer gespeeld

  Draken kunnen er zoooooo'n puinhoop van maken! Kan jij deze sprookjesprinses helpen om na haar lievelingsdraak op te ruimen in dit online fantasie- en verzorgspel? Ze moet alle snoeppapiertjes van de draak in haar betoverde grot werpen voordat ze lekker schoon hooi weglegt en alle beestjes wegjaagt. Daarna moet ze haar ook in bad doen!

 • Mijn sprookjeshert
  Spelen
  Mijn sprookjeshert
  606 keer gespeeld

  Diep in dit magische bos woont een betoverende prinses met een wonderlijk hert dat ze als huisdier houdt. Jammer genoeg is het hol van het hert in een smeerboel vervanderd. Kan jij haar helpen om het weer schoon te maken in deze online game?

 • Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  Spelen
  Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  560 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat haar badkamer wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken en daar heeft ze eigenlijk wel gelijk in. Pak je schoonmaakspullen en ga aan de slag in dit leuke opruimspelletje.

 • Dierensalon: poezen verzorgen
  Spelen
  Dierensalon: poezen verzorgen
  496 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze dierensalon en de wachtkamer zit vol katten! Kan jij ze allemaal lekker in bad doen en ze weer mooi maken in deze schattige simulatiegame?

 • Meiden fixen alles: festivalbus
  Spelen
  Meiden fixen alles: festivalbus
  447 keer gespeeld

  Er is dit weekend een te gek muziekfestival, maar het busje van dit arme meisje is kapot. Kun jij het repareren, wassen en opnieuw inrichten voordat het festival begint in dit online simulatie- en ontwerpspel?

 • Luxe badkamerontwerp
  Spelen
  Luxe badkamerontwerp
  416 keer gespeeld

  Deze luxe badkamer heeft betere dagen gekend! Kan jij hem lekker schoonpoetsen in deze online designgame? Ook mag je de badkuip repareren, nieuwe decoratie uitkiezen en nog veel meer!

 • Pearl Princess Room Cleaning
  Spelen
  Pearl Princess Room Cleaning
  368 keer gespeeld

  De kamer van prinses Pearl is een ontzettende rommel! Je kunt haar helpen opruimen en ook nog punten verdienen in dit leuke familiespel voor meiden. Zorg dat je elk ding vindt dat moet worden opgeruimd!

 • IJskoningin: kast uitpluizen
  Spelen
  IJskoningin: kast uitpluizen
  341 keer gespeeld

  Alle kleren van de ijskoningin zitten in de knoop waardoor het heel lastig wordt om je te verkleden! Help haar om alles netjes op te ruimen (en doe spullen weg die ze toch niet langer nodig heeft). Jouw beloning: alle pailletten-plezier die je maar kunt beleven!