Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Among Impostor: Mahjong Connect

Maak je klaar voor een knaller in Among Impostor: Mahjong Connect! Hoe snel kun jij alle stenen bij elkaar zoeken in dit uitdagende online spelletje?

Er zijn een heleboel buitenaardse wezen op de stenen die je bij elkaar moet zoeken in dit mahjongspelletje. Plaats ze in groepjes van twee of meer om ze van het bord te verwijderen. Als je niet verder kunt, druk je op de knop met het lampje voor een hint!

Hoe speel je Among Impostor: Mahjong Connect?

Among Impostor: Mahjong Connect is een interstellair puzzelspelletje. Zoek twee identieke stenen bij elkaar om ze van het bord te verwijderen. Het pad ertussen moet een rechte lijn zijn of slechts één bocht van 90 graden bevatten.

KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze fantastische online spelletjes ook eens! 

  1. Monster Match
  2. Kris Mahjong: Classic
  3. Impostor: Find Us