Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Baby Hazel: Adventure Book

Er wacht je heel wat pret en plezier in Baby Hazel: Adventure Book! Sluit je aan bij de geweldige dreumes in deze verzameling schattige online spelletjes.

Er vallen vele avonturen te beleven in deze Baby Hazel-spelletjes. Ga met Hazel mee terwijl ze vakantie viert, op safari gaat en nog veel meer. Vergeet alleen niet dat ze ook een paar doktersafspraken heeft en ook wel een knipbeurt kan gebruiken!

Hoe speel je Baby Hazel: Adventure Book?

Baby Hazel: Adventure Book bevat verschillende geweldige spelletjes voor kinderen met Hazel in de hoofdrol, een jong meisje dat altijd betrokken is bij geweldige activiteiten. Ga met haar mee op vakantie, naar school, terwijl ze haar moeder helpt in de keuken, en meer!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op items, personages en meer tijdens elke activiteit.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze snoezige online spelletjes ook eens.

  1. Baby Hazel: Lighthouse Adventure
  2. Baby Hazel: Stomach Care
  3. Day at School: My Teacher Games
  4. Animal Jam

Wie is de maker?

Baby Hazel: Adventure Book is gemaakt door Axis Entertainment Ltd.