Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Battle Island 2

Battle Island 2 is een Merge spelletje waarin je een team van leuke monstertjes kunt verzamelen. Speel nieuwe delen van het eiland vrij en ontdek allerlei verschillende wezens. Strijd tegen de andere trainers die je tegenkomt.

Hoe speel je Battle Island 2?

Begin je ontdekkingstocht als trainer met een Crabby. Je kunt nieuwe monstertjes verzamelen en vóór elk gevecht kun je ook twee van dezelfde soort bij elkaar voegen op het speelbord. Telkens als je twee monstertjes combineert, speel je een nieuw en sterker monstertje vrij.

Je verdient muntjes door je tegenstanders te verslaan in een gevecht. Gebruik ze om extra monsters te kopen en nieuwe delen van het eiland vrij te spelen.

Wilde monsters verdwijnen nadat je ze hebt verslagen, maar na een paar seconden verschijnen ze opnieuw. Zo kun je grinden om je voor te bereiden op de krachtigere monsters die je verder in het spel tegenkomt. Trainers hebben ook wat tijd nodig om te herstellen na een battle, maar na een halve minuut kun je ze weer uitdagen.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer online games zoals Battle Island 2

Als je van spelletjes houdt waarin je schattige monsters kunt verzamelen, probeer dan ook eens de Dynamons-serie. Je kunt meer van dit soort spellen vinden op onze monster spelletjes pagina, met games als Monster Rush en Dino: Merge and Fight.

Wie is de maker van Battle Island 2?

Battle Island 2 is gemaakt door DevShifu.

Wanneer is Battle Island 2 uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht in januari 2024.