Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Shooter Candy

Bubble Shooter Candy is een heerlijk bubbelspel dat de klassieke bubbel-gameplay combineert met kleurrijk snoepgoed.

Hoe speel je Bubble Shooter Candy?

Voeg drie of meer van dezelfde snoepjes samen om ze van het veld te verwijderen voordat de muur van snoep de bodem van het speelscherm raakt. Schiet de snoepballetjes en raak groepjes identieke snoepjes.

Onderin het scherm zie je welke kleur snoep je schiet, en daarbij kun je ook zien welk snoepje als volgende in het snoepkanon geladen wordt. De grijze bubbels laten zien hoe vaak je nog mag missen voordat een nieuwe rij snoep bovenin het scherm verschijnt. Deze duwt de rest van de zoetigheid naar beneden, dus houd goed in de gaten hoeveel missers je nog mag maken! Hoelang kun jij het volhouden voordat je geen ruimte meer over hebt?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te richten
  • Klik om een bubbel te schieten

Speel meer games zoals dit bubbelspel

Als je dit zoete bubbelspel leuk vindt, check dan vooral onze volledige pagina met bubble shooter-spellen. Je kunt ook onze andere match-3-games bekijken voor meer avonturen waarin je items moet combineren met elkaar. Daarnaast hebben we een speciale pagina met Candy-spellen.

Wie heeft Bubble Shooter Candy gemaakt?

Bubble Shooter Candy is ontwikkeld door Agame.

Wanneer is Bubble Shooter Candy uitgebracht?

Deze webversie is gebaseerd op een oudere game. De nieuwe versie is op 27 juli 2023 uitgebracht.