Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Car Stunt Racing 3D

Car Stunt Racing 3D (Auto Stunt Race 3D) is een razendsnel autorace spelletje. Je hebt bliksemsnelle reflexen nodig om de hindernissen op deze futuristische racebaan te ontwijken. Kun jij je tegenstanders voorblijven en alle circuits vrijspelen?  

Hoe speel je Car Stunt Racing 3D?

Race tussen de bewegende hindernissen door en kom als eerste over de eindstreep. Zigzag tussen de gigantische propellerbladen, draaiende rollen vol stekels, zwaaiende hamers en dodelijke vallen! Spring over hellingen met neonverlichting en verzamel onderweg verschillende boosters.

Vooral als je de nitrobrandstof inschakelt, moeten je reflexen bliksemsnel zijn om botsingen te voorkomen. Als je toch met je auto tegen een hindernis slaat, mag je een paar meter terug opnieuw de baan op... maar je tegenstanders zijn je dan waarschijnlijk al voorbij geschoten!

Verdien prijzengeld en upgrade je auto en coureur. Je kunt ook geld verzamelen om hele nieuwe auto's vrij te spelen of om de kleuren en onderdelen van je huidige wagen aan te passen.

Speel meer gratis online spelletjes zoals Car Stunt Racing 3D

Als je deze racewedstrijd leuk vindt, kijk dan ook eens naar de andere gratis race spelletjes in onze enorme verzameling. Probeer bijvoorbeeld Mr RACER - Car Racing, of raas door de stad in Madness Driver Vertigo City, een van onze urban racing spelletjes.

Wie is de maker van Car Stunt Racing 3D?

Car Stunt Racing 3D is gemaakt door YAD. 

Wanneer werd Car Stunt Racing 3D voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 6 juni 2024.