Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Princess Rivalry

Princess Rivalry is een grappig make-overspelletje waarin je twee prinsessen kunt aankleden om ze te helpen het hart van een knappe jongen te veroveren. Wie steelt de show?

Elsa en Rapunzel zijn goede vriendinnen, maar in dit beautyspelletje zijn ze allebei verliefd op Jack Vorst. Nu zijn de twee meisjes rivalen geworden. Om hun vete te beslechten, hebben ze besloten zich in hun beste outfits te kleden en te kijken wie de ondeugende wintergeest zal kiezen. Geef beide meisjes een nieuw kapsel en kies een paar trendy outfits en accessoires. Het meisje met de beste outfit wint, maar als je niet tevreden bent met het resultaat, kun je altijd opnieuw spelen en een andere look proberen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om kapsels, kleding en accessoires te selecteren om te dragen of te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk? Probeer deze aankleedspelletjes dan ook eens:

  1. Princess Beauty Salon
  2. Fabulous Dress-Up: Royal Day Out
  3. Princess: E-girl vs Softgirl

Wie is de maker?

Princess Rivalry is gemaakt door Agame.