Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Cooking Tile

Cooking Tile is een puzzelspelletje dat een beetje iets weg heeft van Tile Blast. Maak combo’s met drie van dezelfde speelstenen. Pak drie gelijke stenen van het bord en leg ze in je bakje om er drie te combineren.

Hoe speel je Cooking Tile?

In dit match-3 spelletje kun je losse ingrediënten, lekkere toetjes, en keukengerei verzamelen. Pak drie van dezelfde stenen van het bord en leg ze in je bakje.  Ze hoeven niet naast elkaar te liggen om een combo te maken, zo lang je er maar drie in het houten laatje legt.

Soms moet je ook andere stenen pakken om bij de plaatjes te kunnen die je nodig hebt. Dat kan, maar zorg er wel voor dat het bakje niet te vol raakt. Als er geen stenen meer bij kunnen, dan kun je ook geen nieuwe combo’s meer maken en ben je af

Dit match-3 spel heeft allerlei leuke extra’s, zoals een kalender met dagelijks een nieuwe puzzel, en een Rad van Fortuin minispel.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op een steen om hem te pakken en in het bakje te plaatsen

Soortgelijke spelletjes

Als je dit puzzelspelletje leuk vind, probeer dan ook eens deze games uit onze collectie gratis spellen:

  1. Cook & Match: Sara’s Adventure
  2. Cooking Korean Lesson
  3. Sara’s Cooking Class: Raspberry Chocolate Cupcakes
  4. Virtual Families: Cook Off

Wie is de maker van Cooking Tile?

Cooking Tile is gemaakt door Yizhiyuan Network Technology Co. Ltd.