Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Craft Drill

Craft Drill is een graafspelletje waarin je diepe tunnels in de mijnen moet boren om waardevolle ertsen en edelstenen te verzamelen. Graaf rotsen en steenkool op. En zilver, goud, diamanten en meer!

Hoe speel je Craft Drill?

Laat de boor zakken om te beginnen met het uitgraven van de tunnel. In het begin heb je alleen wat stompe stokken die aan een draaiende motor zijn vastgebonden. Stoot de stenen los en duw ze op de transportband. Verdien geld door kostbaar gesteente op te graven. Je kunt dat geld vervolgens weer investeren in het verbeteren van je boormachine.

Gebruik de pneumatische hamer om grotere rotsen weg te hakken. In het winkel-menu vind je upgrades voor je motor, verlengsnoeren om je boor verder te laten zakken, en extra trucks om de edelstenen en ertsen sneller te vervoeren.

Graaf genoeg diamantjes uit om nieuwe mijnen vrij te spelen, en verhuis naar nieuwe eilanden om verder te reizen op de uitgebreide landkaart.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Je kunt ook de pijltjestoetsen gebruiken om de boor te besturen

Speel meer gratis games zoals Craft Drill

Als je dit spelletje leuk vindt, dan is onze bescheiden verzameling graafspelletjes misschien ook wel iets voor jou. Probeer bijvoorbeeld Ninja Miner of Gold Mine Strike.

Je kunt meer spannende games vinden op onze verzamelpagina voor gratis avontuur-spelletjes.

Wie is de maker van Craft Drill?

Craft Drill is gemaakt door Alex HK.

Wanneer werd Craft Drill voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 19 januari 2024.