Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Crunch Lock

Crunch Lock is een puzzelspel waarin je de delen van de opengevouwen meetstokken moet draaien om ze netjes op te vouwen. 

Hoe speel je Crunch Lock?

Probeer alle meetlatten op te vouwen en weg te spelen. Tik op het onderdeel dat je wilt draaien. Alle segmenten draaien per klik telkens een kwartslag met de klok mee.

Aan het begin van elk level liggen de verschillende meetlatten allemaal door elkaar heen. Ze hebben verschillende lengtes en kleuren, en vormen vaak ook een verstrengeld patroon. Kijk welke stukken eerst moeten worden weggeklapt om de latten te kunnen scheiden en opvouwen.

Sommige meetlatten zitten aan het begin van het level op slot. Je moet dan eerst de andere latten opvouwen voordat de scharnieren van die lat kunnen bewegen. Veel succes!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis
  • Klik op een deel van een van de meetlatten om het een kwartslag te draaien 

Speel games die lijken op Crunch Lock

Als je dit puzzelspel leuk vond, probeer dan ook een van onze online kubuspuzzels, zoals Unblock Cube 3D. Of neem een kijkje op onze pagina met logica spelletjes om games te spelen zoals Park Me en 100 Doors Escape Room.

Wie is de maker van Crunch Lock?

Crunch Lock is gemaakt door Individual. 

Wanneer is Crunch Lock voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 21 november 2023.