Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Daddy Rabbit

Bereid je voor op een spannende reddingsmissie in Daddy Rabit. Het dappere konijntje in dit ongelooflijk schattige online spelletje kan jouw hulp goed gebruiken!

Hij woont in een behoorlijk complex gangenstelsel. Het is een echt doolhof daar beneden. Maar het ergste is nog dat een stel ongelooflijk hongerige zombies daar net is binnengevallen. Als je niet snel in actie komt, veranderen ze zijn kinderen in een lekker hapje!

Dus jouw missie in dit schattige en actievolle dierenspelletje is de babykonijntjes zo snel mogelijk te redden. Naast zombies krijg je ook te maken met een knorrige boer, zijn nog knorrigere hond en een mol die weigert te verhuizen tenzij je hem edelstenen geeft.

Hoe speel je Daddy Rabbit?

Kun jij Daddy Rabit te hulp schieten? Hij is vreselijk gestrest in dit actiespelletje omdat hij een heleboel babykonijntjes tegen de zombies moet beschermen. Gelukkig kun je ze uitschakelen met wortels. Helaas bewegen de babykonijntjes nogal langzaam. Als je er een achterlaat, zal hij in paniek raken en de zombies waarschuwen! 

Spelbediening

Muis

  • KLIK MET LINKS om Daddy Rabbit in verschillende richtingen te laten bewegen.

Toetsenbord

  • DOOR OP W, A, S, D te drukken kun je Daddy Rabbit ook in verschillende richtingen laten bewegen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om een wortel te gooien.

Soortgelijke spelletjes 

Zoek je nog meer geweldige online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Smash Karts
  2. Frizzle Fraz 6
  3. Super Oscar
  4. Ninja Rabbit

Wie is de maker?

Daddy Rabbit is gemaakt door wopa interactive.