Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

FishConnect

FishConnect is een mahjong puzzelspelletje waarbij je de gelijke plaatjes van vissen, gouden muntjes en Japanse tekens moet verbinden.

Hoe speel je FishConnect?

Verbind de gelijke icoontjes door op twee identieke stenen te tikken. De stenen kunnen alleen aan elkaar worden gekoppeld als de lijn die ertussen loopt niet meer dan twee bochten van 90 graden maakt. De lijn kan alleen om de andere tegels heen gaan en mag er dus niet doorheen lopen.

Als je een geldige verbinding maakt, verdwijnen de twee stenen die bij elkaar horen. Hierdoor kun je nieuwe stenen bereiken die eerder ingesloten lagen. Je hebt maar een beperkte hoeveelheid tijd om de levels uit te spelen, dus zoek snel de juiste stenen bij elkaar!

Wat betekenen de tekens in FishConnect?

Op de stenen zie je afbeeldingen van vissen en gouden munten uit gezonken piratenschepen. En als je vindt dat de Japanse tekens in dit spel er ook een beetje anders uitzien dan wat je normaal bij mahjong spelletjes ziet, dan heb je het niet mis! Je ziet onder andere de tekens voor 'zee', ‘water' en ‘maan', die allemaal goed bij het thema van het spel passen.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen. Klik of tik op een steen om deze te selecteren.

Spelletjes die lijken op FishConnect

Als je dit spel leuk vindt, kijk dan ook even op onze mahjong spelletjes pagina om onze volledige verzameling games binnen dit genre te bekijken.

Wie is de maker van FishConnect?

FishConnect is gemaakt door AlexGames.

Wanneer werd FishConnect voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 17 mei 2023.