Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Flipman

De klaptelefoon of ‘flip phone’ is terug! In deze door Pac-Man geïnspireerde game moet je de flip phone door een doolhof sturen terwijl je achterna gezeten wordt door de gekleurde spookjes.

Hoe speel je Flipman?

In dit spel moet je alle puntjes in het doolhof verzamelen om de levels te halen. Je kunt de uitgangen aan de randen van het scherm gebruiken om te teleporteren naar de andere kant van het doolhof. De levels worden groter en ingewikkelder naarmate je verder in het spel komt.

Zorg ervoor dat je niet wordt gevangen door de geesten die in de gangen ronddwalen! Als je een appel eet, worden deze spoken grijs. Dan draaien de rollen om en kun je voor de verandering op hen jagen. Als je ze vangt, krijg je extra punten. De geesten gaan dan terug naar het middelste deel van het level en moeten je opnieuw zien te vinden.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om de vouwbare smartphone te bewegen. Op mobiele apparaten kun je swipen in de richting waarop je wilt gaan.

Meer games zoals Flipman

Flipman is een arcadespel met retro-elementen. Als je meer van dit soort spellen wilt spelen, kun je bij onze Arcade-games en Retrospellen kijken.

Wie heeft Flipman gemaakt?

Flipman is ontwikkeld door Azerion.

Wanneer is dit arcadespel uitgekomen?

Flipman is uitgebracht in juli 2023.