Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Football Juggle

Football Juggle is een voetbal spelletje waarin je moet hooghouden. Het concept van dit 3D spel is simpel maar verslavend. Hoe lang kun jij de bal van de grond houden door hem met je voeten omhoog te schoppen? Vang de bal steeds op met de voeten van je voetballer.

Hoe speel je Football Juggle?

In dit behendigheidsspelletje moet je ervoor zorgen dat de bal niet op de grond valt. Je mag alleen de voeten van je voetballer gebruiken om de bal op te vangen en omhoog te laten stuiteren. Tik een voet aan en sleep hem snel onder de bal om te trappen.

Als je kleine en rustige bewegingen maakt komt de bal minder ver omhoog. Door de voet er hard tegenaan te zwiepen trap je de bal veel hoger, maar kun je hem ook minder goed beheersen.

Door de levels uit te spelen kun je ook allerlei nieuwe spelonderdelen vrijspelen, zoals hooghouden in slecht weer als het heel hard waait. Lukt dat je wel? Je kunt ook de sportkleding van je voetballer, de achtergrond, en de bal veranderen.

Football Juggle Tips: Hoe wissel je van been?

Beeld je in dat er een lijn recht door het midden van het scherm loopt. Door links of rechts van deze lijn te tikken bepaal je welke voet je speler optilt. Je wisselt van been door los te laten en dan snel op de andere helft van het scherm te tikken.

Spelbesturing

Muis

  • Klik en sleep om de voeten van je speler te besturen
  • De kant van het scherm waarop je klikt, bepaalt welke voet je optilt.

Touchscreen

  • Gebruik je vinger om de voeten van je speler te bewegen
  • Raak het scherm aan en sleep de voet om hem te verplaatsen

Soortgelijke spelletjes

Als je dit voetbalspel leuk vindt, probeer dan ook eens een van de volgende games uit onze collectie:

  1. Football Master
  2. Football Legends 2021
  3. Off-Road Cycle 3D
  4. Moto X3M 3

Wie is de maker van Football Juggle?

Football Juggle is gemaakt door 2Play.