Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Funny Food Duel

Zet je schrap voor een paar furieuze en zeer harige gevechten in Funny Food Duel! Kies een dier en bereid je voor op de strijd in dit hilarische arcadespelletje.

Deze groep zeer hongerige katten en honden staat klaar om een robbertje met elkaar te vechten in dit humoristische huisdierspelletje. Tijdens elke één-op-éénconfrontatie krijgen ze verschillende soorten etenswaren voorgeschoteld, die ofwel superlekker of heel vies zijn. Sommige zullen hun eetlust stillen, terwijl andere ze tijdelijk zullen bevriezen of kortstondig vergiftigen!

Hoe speel je Funny Food Duel?

Funny Food Duel is een snoezig voedselspelletje. Kies een huisdier en probeer hem tijdens elk gevecht zijn maag te helpen vullen. Hij moet smakelijke lekkernijen eten en etenswaren vermijden die hem zullen bevriezen of vergiftigen.

Spelbediening

Speler 1

  • DRUK OP A om te eten.

Speler 2

  • DRUK OP PIJL-LINKS om te eten.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar snoezige online spelletjes. 

  1. Fruit Doctor
  2. Duckpark.io
  3. Pet Athletics
  4. Slither.io

Wie is de maker?

Funny Food Duel is gemaakt door iclickgames.