Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Ghostfight.io

Strijd na de dood om zielen te verzamelen in Ghostfight.io! In dit multiplayer spelletje jagen de spoken jagen ook in het hiernamaals nog op hun tegenstanders.

Op het kerkhof gaat het los. Je rijst als spook uit op je graf en raakt meteen verwikkeld in een episch arena gevecht. Verzamel met je griezelige geest zoveel mogelijk gloeiende zielen in dit .io spelletje. Het verorberen van de gloeistippen die zielen voorstellen is de enige manier om sterker te worden. Pas op, want krachtigere fantomen zullen kracht van je proberen af te tappen. Als ze je leegzuigen ben je er echt geweest. Hoe lang kun jij je klopgeest laten rondspoken?

Hoe speel je Ghostfight.io?

Zweef zo lang als je kan als schim over het kerkhof in dit actiespelletje. Pak de zielen en ontwijk de spoken die door andere spelers worden bestuurd. Als je meer energie hebt dan je tegenstander ben je sterker en kun je hun energie aftappen. Pas alleen wel op dat je niet door een sterkere Poltergeist achterna wordt gezeten.

Gelukkig liggen er ook allerlei handige boosters door de arena verspreid. De schilden bieden je tijdelijk bescherming tegen dreigingen, en door de magische laarzen te pakken kun je veel sneller vliegen. De magneten helpen je zielen aan te trekken zodat je ze sneller kunt verzamelen.

Game Controls

  • GEBRUIK DE MUIS om met je spook over de begraafplaats te vliegen

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze spannende Dot IO spelletjes:

  1. Mr. Superfire
  2. Amogus.io
  3. Worms.io
  4. Catac.io

Wie is de maker van Ghostfight.io?

Ghostfight.io is gemaakt door Origaming.