Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Instadiva Kylie Dress Up

Breng je dag door met Instagramdiva Kylie en kleed haar aan. Je kunt haar make-up doen en haar vergezellen naar een glamoureus rode loper evenement! Kies een mooie jurk of ga voor een stijlvol pak in dit gratis online Kylie aankleedspelletje. 

Aan het einde van het spel kun je een fashion fotoshoot doen en je favoriete looks opslaan. Je kunt ook verschillende minigames spelen.

Hoe speel je Instadiva Kylie Dress Up?

Gebruik je muis of touchscreen om cosmetica en modieuze looks te selecteren.

Meer games zoals Instadiva Kylie Dress Up

Als je dit spelletje leuk vindt, bekijk dan zeker ook andere spelletjes van dezelfde franchise, zoals Instadiva Nikke Dress Up Tutorial en Instadiva Jenny Dress Up. We hebben ook een grote verzameling andere mode spelletjes beschikbaar op onze site.

Wie heeft Kylie Dress Up ontwikkeld?

Dit online aankleedspel is gemaakt door MarketJS.

Wanneer is dit spel uitgebracht?

Instadiva Kylie Dress Up werd voor het eerst uitgebracht in januari 2023.