Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jelly World

Wiebel en stuiter je een weg door Jelly World!

Trek op met een paar snoezige wezens terwijl ze een hele wereld gemaakt van jelly verkennen. We hoeven natuurlijk niet te zeggen dat je in dit avontuurspelletje heel wat moet springen! Jij moet ze helpen om hun verkenningen zo lang mogelijk voort te zetten door een aantal platforms omhoog en omlaag te bewegen. 

Lukt het jou om ze naar de eindstreep te krijgen in elk snoezige, maar uitdagende level? Er zijn ook een heleboel edelstenen om te verzamelen. Die kun je gebruiken om onderweg andere geweldige wezens mee te ontgrendelen. Kijk alleen uit! Als je de platforms te snel beweegt, vliegen ze door de lucht!

Hoe speel je Jelly World?

Reis door een wereld vol wiebelende en stuiterende jelly in dit heerlijke 3D-platformspelletje. Beweeg de platforms omhoog en omlaag om een groepje wezens te helpen terwijl ze er een groot stuk van verkennen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de platforms te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS NAAR VOREN om de platforms te verhogen.
  • BEWEEG DE MUIS NAAR ACHTEREN om de platforms te verlagen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer coole online spelletjes? Check dan deze!

  1. Drop Guys: Knockout Tournament
  2. Kawaii Jump
  3. Rodeo Riders
  4. 3 Pandas

Wie is de maker?

Jelly World is gemaakt door YAD.com.