Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jump Bunny Jump

Werk samen met een stoer konijn in Jump Bunny Jump. Hoeveel munten kun jij hem helpen verzamelen in dit schattige actiespelletje?

Hij heeft zichzelf in een katapult geladen en wacht tot jij de trekker overhaalt in dit springspelletje. Help hem munten te verzamelen, samen met tal van nuttige items die hem de broodnodige boosts zullen geven. Hoe lang weet jij hem in de lucht te houden terwijl hij van trampolines, boomtakken en meer stuitert?

Hoe speel je Jump Bunny Jump?

Sluit je aan bij een konijn dat dol op stuiteren is in dit spelletje voor kinderen. Het doel is hem zo lang mogelijk door de lucht te laten vliegen terwijl hij munten en een heleboel nuttige dingen pakt, zoals raketten en veiligheidsbrillen.

Spelbediening

  • DRUK OP DE SPATIEBALK om het konijn te lanceren.
  • DRUK OP PIJL-LINKS EN PIJL-RECHTS om hem naar links en rechts te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende online spelletjes ook eens.

  1. Hello Kitty and Friends Jumper
  2. Kawaii Jump
  3. My Dolphin Show 9
  4. Adam and Eve: Crossy River

Wie is de maker?

Jump Bunny Jump is gemaakt door Inlogic Software.