Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mad Medicine

Mad Medicine is een endless runner spelletje waarin je een brokkenpiloot van een hardloper gezond genoeg moet helpen worden om een hardloopwedstrijd te winnen. Je rent wél tegen een aantal andere pechvogels die eveneens betere tijden hebben gekend.

Hoe speel je Mad Medicine?

Je hardloper moet wel twee linkervoeten hebben, want hij heeft een behoorlijk heftig ongeluk gehad. Hij is van top tot teen in het verband gewikkeld en zit daarom ook nog eens in een rolstoel. Verzamel op de hindernisbaan de EHBO-kits en loop ook even naar de schattige verpleegsters toe voor een vitamine-injectie. Elke medische ingreep verbetert je gezondheid.

Als de gezondheidsbalk vol is, gaat het herstel van je personage een nieuwe fase in. Hierdoor neemt zijn mobiliteit toe. Maar pas op voor de vele vallen en obstakels die ook op je pad liggen. Als je op een berenval of een tuinhark stapt, of per ongeluk door een auto wordt aangereden, dan gaat je gezondheid natuurlijk weer achteruit!

Spelbesturing

Gebruik de muis om je personage te besturen.

Speel games die lijken op Mad Medicine

Bekijk onze verzameling endless runner spelletjes en ons overzicht van hardloopspelletjes om een groot aantal games te ontdekken die tot hetzelfde genre behoren als deze game.

Verzamel bijvoorbeeld diamanten in Tomb Runner, polijst edelstenen en maak allerlei sieraden in Gem Stacker of ontwijk de gevaren in De Smurfen: Skate Rush.

Wie is de maker van Mad Medicine?

Mad Medicine is gemaakt door Lipsar Studio.

Wanneer werd Mad Medicine voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 14 december 2023.