Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mahjong Christmas Holiday

Mahjong Christmas Holiday is een mahjongspelletje met wel 100 ontspannende puzzels vol kerstvreugde, feestelijke icoontjes, en besneeuwde landschappen in de achtergrond. 

Hoe speel je Mahjong Christmas Holiday?

Het doel is om de mahjong stenen in alle levels weg te spelen. Om de stenen van het bord te verwijderen, moet je de identieke paren bij elkaar zoeken. Verzamel de kerstsokken, notenkrakers, sneeuwvlokken, zuurstokken, koekjes en andere feestelijke icoontjes.

De stenen moet speelbaar zijn, anders kun je ze niet gebruiken om een combo te maken. Speelbaar betekent in dit geval dat ze niet bedekt worden door andere stenen, en dat ze ten minste aan de rechter- of linkerkant vrij moeten liggen. (Allebei mag natuurlijk ook!)

Des te sneller je de gelijke paren kunt wegspelen, des te meer bonussen je kunt stapelen. Kun jij alle 100 levels met een topscore van drie sterren uitspelen?

Spelbesturing

  • Tik op een steen om deze te selecteren
  • Tik op een andere steen om een combo te maken

Speel meer gratis online puzzelspelletjes zoals Mahjong Christmas Holiday

Kijk voor meer van dit soort spellen ook even naar ons overzicht online mahjongspelletjes. Je kunt ook veel andere gratis puzzelspellen met een feestelijk thema vinden op onze kerstspellen pagina.

Wie is de maker van Mahjong Christmas Holiday?

Mahjong Christmas Holiday is gemaakt door Azerion Casual Games. 

Wanneer werd Mahjong Christmas Holiday voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 27 november 2023.